Verkoopevent Natuurlijk Wissenkerke: 22 mei 2024!

Verkoopevent Natuurlijk Wissenkerke: 22 mei 2024!

Ontdek Nieuwbouwparels in Natuurlijk Wissenkerke tijdens het verkoopevent op 22 mei 2024!

Ben jij op zoek naar jouw droomwoning? Dan is Natuurlijk Wissenkerke dé plek waar jouw zoektocht naar een nieuw thuis begint. Op woensdag 22 mei van 19:00 tot 20:30 nodigen we jou graag uit voor een exclusief verkoopevent, waar we je graag meer vertellen over onze nieuwbouwprojecten: Klavertje 4, De Zes Meesters en Emmahof Fase 2 levensloopwoningen.

Klavertje 4: Een Bloeiende Start

Voor wie droomt van een eigen stekje om een nieuw hoofdstuk te beginnen, bieden de Klavertje 4 nieuwbouwwoningen de perfecte gelegenheid voor een starterswoning. Met een mix van modern design en gezelligheid zijn deze woningen ideaal voor wie op zoek is naar een eerste eigen plekje. Ontdek tijdens ons verkoopevent de verschillende plattegronden en de groene omgeving die Klavertje 4 zo uniek maken.

De Zes Meesters: Meesterlijk Wonen

Stap binnen in een wereld van duurzaam wonen met De Zes Meesters. Met aandacht voor detail en een charmante uitstraling bieden De Zes Meesters een unieke woonervaring. Tijdens ons verkoopevent laten we je graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden en de bijzondere sfeer van deze woningen.

Emmahof Fase 2: Thuiskomen in Stijl

Voor wie op zoek is naar een comfortabele en toegankelijke woning voor alle levensfasen, zijn de levensloopwoningen van Emmahof Fase 2 een uitstekende keuze. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid bieden deze woningen een veilige en comfortabele haven voor jou en je dierbaren. Tijdens ons verkoopevent ontdek je de vele voordelen en mogelijkheden van deze prachtige levensloopwoningen.

Verkoopevent: Jouw Kans om Te Ontdekken

Ons verkoopevent op woensdag 22 mei is dé gelegenheid om kennis te maken met deze unieke nieuwbouwprojecten in Natuurlijk Wissenkerke. Tussen 19:00 en 20:30 ben je van harte welkom in de Clausstraat in Wissenkerke om de verschillende woningen te verkennen, vragen te stellen en de sfeer te proeven van wat jouw toekomstige thuis kan zijn.

Mis deze kans niet om een stap dichter bij jouw droomwoning te komen. Zet woensdag 22 mei alvast in je agenda en vergezel ons voor een inspirerende avond vol mogelijkheden in Natuurlijk Wissenkerke.

Datum en locatie:
Woensdag 22 mei van 19:00 tot 20:30
Clausstraat in Wissenkerke

Terug naar overzicht