Onze specialismen
Onze specialismen

Onze specialismen

De doelgroep voor jouw huis in het topsegment heeft haar woonwensen vaak al op orde. De één zoekt actief op het internet en/of heeft zijn of haar woonwensen bij de makelaar kenbaar gemaakt. De ander zoekt niet naar een nieuwe woning, maar staat in veel gevallen open voor een volgende stap in de wooncarrière. Deze potentiële kopers volgen dan ook niet actief het woningaanbod op internet. Ruiterplaat Makelaardij brengt jouw woning onder de aandacht bij beide kopersdoelgroepen.

Topsegment

Ruiterplaat Makelaardij heeft een goede reputatie en sterke marktpositie in het hogere segment. Onze makelaars maken voor jou graag een plan op maat.

Overweeg je de verkoop van je woning of heb je weinig succes met de verkoop van jouw woning in het hogere segment? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vakantiehuizen

Toen Ruiterplaat Makelaardij werd opgestart, bemiddelde het kantoor uitsluitend in recreatiewoningen. Door de vele jaren heen is de dienstverlening uitgebreid naar o.a. permanente (nieuwbouw)woningen, bedrijfsonroerend goed en consultancy. Het recreatieve bloed vloeit nog volop door onze aderen. Het spreekt dan ook voor zich dat na ruim 30 jaar onze clientèle zich tot ver buiten de Zeeuwse en Nederlandse grenzen bevindt. Zo hebben wij een groot internationaal netwerk, spreken wij onze talen en hebben veel ervaring in het bedienen van zowel Nederlandse als buitenlandse kopers en verkopers.