Aankomend aanbod
Aankomend aanbod

Binnenkort in de verkoop

Koopwoning Banjaard Résidence 1

Banjaard Résidence 1

Vrijstaande 6-persoons woning op het park Banjaard Residence, onderaan de duinen! De vrijstaande recreatievilla, type Overduin is gesitueerd in het geliefde vakantiepark Résidence de Banjaard. Dit park ligt aan de voet van de duinen van het Noordzeestrand en op steenworp afstand van het Veerse Meer. De villa is geschikt voor 6 personen en staat op een royaal perceel eigen grond van 581m². Bijzonder aan dit object is de riante tuin die een duinachtige beleving geeft. Er is een inpandige berging, er zijn diverse terrassen en parkeergelegenheid op eigen oprit voor meerdere auto’s. Dit vakantiehuis is goed onderhouden en geïsoleerd. Er zijn veel voorzieningen in en bij het park, zoals duin en zee en de veel parkfaciliteiten, zoals zwembad, animatie, speeltuinen, etc..

Op aanvraag

Koopwoning Oosterscheldelaan 31

Oosterscheldelaan 31

Twee-onder-één-kap woning op het populaire park Résidence de Banjaard! De 4/5 persoons recreatiewoning is gesitueerd op een mooi perceel eigen grond met terras, gazon en parkeergelegenheid op eigen terrein. De ligging ten opzichte van het Noordzeestrand en het Veerse Meer maken het geheel compleet, deze zijn beide lopend te bereiken. Ook steden zoals Vlissingen, Middelburg en Goes zijn met de auto binnen een half uur bereikbaar. Uitvalswegen richting Rotterdam, Bergen op Zoom etc. zijn om de hoek. Faciliteiten zoals een supermarkt, bakker, viswinkel en diverse horecagelegenheden zijn te vinden in het dichtstbijzijnde dorp Kamperland.

Op aanvraag

Koopwoning Banjaard Résidence 2

Banjaard Résidence 2

Mooie recreatievilla gelegen in een van de meest populaire straten van Noordzee Résidence De Banjaard! De villa ligt op een royaal perceel eigen grond van 850 m². Wanneer je niet op het strand bent, is het heerlijk vertoeven in eigen tuin waar altijd wel een schaduwplekje of zonnehoekje te vinden is. Het recreatiepark is gelegen tussen de dorpen Vrouwenpolder en Kamperland in. Hier vindt men ook alle benodigde voorzieningen, zoals: een supermarkt, dokter en diverse restaurants.

Op aanvraag

Koopwoning Brouwershoofd 6

Brouwershoofd 6

Ontdek deze ruime half-vrijstaande woning op het populaire park Breezand 2!

Vraagprijs: € 599.000,-