Aankomend aanbod
Aankomend aanbod

Binnenkort in de verkoop

Koopwoning Villa Ruiterplaat

Villa Ruiterplaat

Locatie, locatie, locatie! Vrijstaande woning met woonkamer met open keuken met prachtig uitzicht over het Veerse Meer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet en een ruime tuin en inpandige garage. De woning mag zowel permanent als recreatief worden bewoond en ligt op de eerste rij van de Ruiterplaat. Het geheel is gedateerd en biedt enorm veel mogelijkheden om er een prachtige villa aan het meer van te maken.

Richt vraagprijs: € 889.000,-

Koopwoning Banjaard Résidence 1

Banjaard Résidence 1

Vrijstaande 6-persoons woning op het park Banjaard Residence, onderaan de duinen! De vrijstaande recreatievilla, type Overduin is gesitueerd in het geliefde vakantiepark Résidence de Banjaard. Dit park ligt aan de voet van de duinen van het Noordzeestrand en op steenworp afstand van het Veerse Meer. De villa is geschikt voor 6 personen en staat op een royaal perceel eigen grond van 581m². Bijzonder aan dit object is de riante tuin die een duinachtige beleving geeft. Er is een inpandige berging, er zijn diverse terrassen en parkeergelegenheid op eigen oprit voor meerdere auto’s. Dit vakantiehuis is goed onderhouden en geïsoleerd. Er zijn veel voorzieningen in en bij het park, zoals duin en zee en de veel parkfaciliteiten, zoals zwembad, animatie, speeltuinen, etc..

Op aanvraag

Koopwoning Banjaard Résidence 2

Banjaard Résidence 2

Deze ruime vakantievilla, gelegen aan de rand van het geliefde Noordzee Residence De Banjaard, biedt een halfvrijstaande ervaring. Dankzij de ligging bij de duinvoet, ben je slechts enkele stappen verwijderd van het prachtige Noordzeestrand. De diverse parkfaciliteiten zoals de receptie, het zwembad en de speeltuin zijn ook op korte afstand te vinden. Noordzee Residence De Banjaard, een exclusief villapark, prijkt tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer. Met de meest schitterende en ongerepte Noordzeestranden aan je voeten en heel Zeeland binnen handbereik, laat het voorzieningenniveau van dit park niets te wensen over. Het 4-sterrenstrand bij De Banjaard is herhaaldelijk uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland! De woning is rijkelijk uitgerust met alle moderne gemakken en luxe. Met twee badkamers, vier slaapkamers, een handige bijkeuken en een ruime tuin, is dit de ideale vakantievilla voor het hele gezin om van te genieten.

Op aanvraag