Bouwupdate Havenzicht: het hoogste punt is bereikt!

Bouwupdate Havenzicht: het hoogste punt is bereikt!

Afgelopen week is het hoogste punt bereikt van nieuwbouwproject Havenzicht in Kortgene. We vierden dit feestelijk met de kopers, de bouwer en de projectontwikkelaar.

De afgelopen periode is de bouwer begonnen met het aanbrengen van de gevelisolatie en het metselwerk. Ook heeft hij de dakisolatie en de dakbedekking aangebracht. Daarnaast heeft hij verschillende installaties op het dak geplaatst. De bouwer is tevens gestart met het plaatsen van de binnenwanden, het aftekenen van het leidingwerk op de wanden en het uitfrezen daarvan. Vervolgens kan de installateur beginnen met het aanbrengen van het leidingwerk in de wanden.

De komende periode gaat de bouwer verder met het gevelmetselwerk en het plaatsen van de binnenwanden. Daarnaast start hij met het leggen van de vloerverwarming, het smeren van de zandcementdekvloer en het stucwerk.

Nieuwbouwproject Havenzicht in Kortgene biedt 22 luxe appartementen met een prachtig uitzicht over de jachthaven. Deze appartementen hebben een dubbele woonbestemming, wat betekent dat je er zowel kunt wonen als recreëren. Bovendien is verhuren toegestaan en dit wordt geregeld door Zilt Vakanties. Hierdoor heb je niet alleen een heerlijke plek om te verblijven, maar ook de mogelijkheid om het appartement te verhuren wanneer je er zelf geen gebruik van maakt.

Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen:

Bel: 0113-372474

Mail: info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Of via het contactformulier

 

Terug naar overzicht