Natuurlijk Wissenkerke Nieuws: Ontdek de Nieuwe Fase van Emmahof en De Zes Meesters!

Natuurlijk Wissenkerke Nieuws: Ontdek de Nieuwe Fase van Emmahof en De Zes Meesters!

Natuurlijk Wissenkerke Nieuws: Ontdek de nieuwe fase van Emmahof en De Zes Meesters!

Graag delen wij met u de nieuwste ontwikkelingen in het nieuwbouwproject Natuurlijk Wissenkerke. Met enthousiasme laten we je kennismaken met de tweede fase van de levensloopbestendige Emmahofwoningen en de unieke woonbeleving van De Zes Meesters. Lees verder om te ontdekken waarom dit het perfecte moment is om jouw toekomstige woning te vinden in Natuurlijk Wissenkerke.

 

Huidige status:

Natuurlijk Wissenkerke is een nieuwbouwproject aan de rand van het dorp Wissenkerke. Hier vind je verschillende woningtypes, waaronder centrum- en hoekwoningen, 2/1 kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen. Deelprojecten als Ruiten5, Ruiten15, Karreveld en Emmahof fase 1 zijn al uitverkocht en in aanbouw of al opgeleverd. Toekomstige projecten zoals De Zes Meesters en Emmahof 2 beloven dezelfde architectonische harmonie.

 

Emmahof:

Levensloopbestendige woningen nu beschikbaar! De langverwachte tweede fase van Emmahof is eindelijk hier! Ontdek onze levensloopbestendige woningen die kunnen meegroeien met jouw levensfasen. Of je nu de nabijheid van de Zeeuwse steden waardeert of juist de rust en natuur van Wissenkerke opzoekt, Emmahof heeft voor ieder wat wils. Kom langs en ervaar zelf het unieke karakter van Emmahof, dat dankzij de voortgang van fase 1 nu goed zichtbaar is.

 

De Zes Meesters:

Beperkt beschikbaar! De Zes Meesters, een exclusieve serie van zes energiezuinige woningen, mag zich verheugen in een grote belangstelling. Op dit moment is meer dan de helft van dit deelproject verkocht en staan verschillende huisnummers onder optie. Dit betekent dat er nog slechts enkele woningen beschikbaar zijn. Mis de kans niet om te wonen in een woning die zich kenmerkt door architectuur en luxe, precies zoals jij het wilt. Je nieuwe thuis wacht op je bij de Zes Meesters.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie! Ben je enthousiast? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven over de beschikbare woningen. Jouw droomhuis ligt binnen handbereik en wij begeleiden je graag bij elke stap naar Natuurlijk Wissenkerke.

 

Terug naar overzicht