De Groote Duynen

Omschrijving

DE GROOTE DUYNEN; het hele jaar vakantie in de natuur.

Bouwen en wonen in een natuurgebied kan in Nederland nergens meer, tenzij we de natuur zelf maken! Dat is nu precies het concept van De Groote Duynen. Geen nieuw vakantiepark, maar een echt natuurgebied waarin de verblijfsfunctie op een bijna vanzelfsprekende wijze is opgenomen. Natuur en design vloeien naadloos in elkaar over. Licht, ruimte en kwaliteit komen op deze plek tot leven. En dat op wandelafstand van het prachtige Noordzeestrand en het Veerse Meer. De Groote Duyen is 21 hectare groot en bestaat volledig uit duingebied en waterpartijen. Het landschap heeft een sterk natuurlijk karakter. Hierdoor heb je altijd het gevoel midden in de natuur te zijn. Het wordt een gevarieerd landschap, waarbij de duinsfeer de overhand heeft. Het ontwerp van het landschap en de architectuur van de woningen hangen in dit concept nauw samen. Het landschap wordt hiermee als het ware de woningen binnengehaald. Echt, puur en ongedwongen. De ingetogen luxe versterkt dit gevoel.

Het project bestaat uit 107 woningen en werd in 4 fasen gerealiseerd. De eerste woningen (fase 1) werden  in 2017 opgeleverd. Het plan bestaat hoofdzakelijk uit 6- en 8 persoons vakantiewoningen. Permanente bewoning is er niet toegestaan.

Woontypes

Op De Groote Duynen komt u 3 verschillende typen vakantiewoningen tegen. Naast een enkele 4-persoonswoning bestaat het project vooral uit 6- en 8-persoons woningen. De woningen beschikken respectievelijk over 2, 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers. Opvallend zijn de grote tuinen rondom de woningen.

Faciliteiten

De Groote Duynen heeft zelf geen faciliteiten. Het park ligt op loopafstand van het Veerse Meer (ca. 2150 hectare watersport), het Noordzeestrand en grenst aan het natuurgebied De Schotsman (80 hectare bos). De jachthaven met restaurant is per fiets te bereiken. Het dorp Kamperland met zijn vele faciliteiten, winkels en restaurants ligt zeer nabij.

Kosten

De Groote Duynen kent parkkosten. Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Vraag meer informatie aan