De Banjaard

Omschrijving

Eind jaren vijftig werd de eerste aanzet gegeven tot het bouwen van zomerhuisjes onder aan de duinen van Kamperland. In totaal zijn er in die tijd circa 135 woningen gebouwd. Door de jaren heen zijn de meeste eenvoudige zomerhuisjes door uitbreiding en/of door renovatie getransformeerd tot aantrekkelijke vakantieverblijven. De Banjaard heeft een opvallend groen en gevarieerd karakter door de weelderige begroeiing. Geen bungalow op dit gezellige familiepark is gelijk, waardoor er bij elke persoonlijke smaak en budget een passende accommodatie te vinden is.   

Op De Banjaard proeft u nog de vakantiesfeer van de zestiger jaren. Deze unieke locatie, zo dicht aan de Noordzee en een van de mooiste stranden van Nederland, is zeer geliefd bij strand- en zonaanbidders.   

De bestemming van het park is recreatieve bewoning. Op het park is een actieve vereniging van eigenaren die één keer per jaar vergadert.

Woontypes

Op dit park treft u verschillende woningtypes.

Aanbod

Recreatief
Leeuwerikenlaan 4, KAMPERLAND

Leeuwerikenlaan 4

KAMPERLAND · verkocht

Recreatief
Patrijzenlaan 32, KAMPERLAND

Patrijzenlaan 32

KAMPERLAND · verkocht

Recreatief
Zwaluwenlaan 1, KAMPERLAND

Zwaluwenlaan 1

KAMPERLAND · verkocht

Faciliteiten

Park de Banjaard zelf kent geen specifieke voorzieningen zoals winkels of een zwembad. Wel treft u aan de ingang van het park het in 2009 geopende Amadore hotel "De Kamperduinen". Dit hotel voorziet in tal van faciliteiten waaronder een restaurant en Wellness & Beauty faciliteiten. Ook andere faciliteiten zoals een indoor zwembad treft in de nabije omgeving van dit park. De kracht van het park is de door velen zo gewaardeerde eenvoud en de ligging direct onder aan de duinen van het prachtige Banjaardstrand. De dorpskern van Kamperland, met zijn vele faciliteiten, bevindt zich op 5 a 10 minuten.

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op dit park zijn zeer goede mogelijkheden voor verhuur via o.a. ZILT Vakanties. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Vraag meer informatie aan