Veerse Meer I

Omschrijving

Het bungalowpark Veerse Meer I ligt op een droomlocatie ten oosten van het dorp Kortgene. Het park is gesitueerd evenwijdig aan de oever van het Veerse Meer. De oppervlakte bedraagt circa 14 hectare. De combinatie van rust, ruimte en een permanent vakantiegevoel zijn kenmerkend voor wonen op deze locatie. Ondanks de beslotenheid en privacy die het park uitstraalt, heeft u de faciliteiten van het dorp Kortgene op loopafstand. 

Op het park treft u diverse bungalows en landhuizen. De meeste werden gerealiseerd in de jaren ’70 en nadien ingrijpend verbouwd en/of vergroot. De bebouwing op het park is gevarieerd en geschikt voor zowel permanente als recreatieve bewoning. Beiden soorten van bewoning zijn toegestaan. De eerste rij woningen, direct aan het Veerse Meer, hebben een dermate schitterende ligging dat deze uniek te noemen is in Nederland. Ook de woningen die op de dijk gelegen zijn hebben een prachtig uitzicht op het water. 

Woontypes

Op dit park treft u verschillende typen woningen.

Faciliteiten

Er zijn geen specifieke parkvoorzieningen aanwezig. De kern van Kortgene bevindt zich in de directe omgeving. Hier treft u tal van winkels, restaurants en andere voorzieningen.

 

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op dit park zijn zeer goede mogelijkheden voor verhuur via o.a. ZILT Vakanties. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Downloads

Wilt u aanvullende informatie over het park ontvangen? Laat dan uw gegevens achter.

Vraag meer informatie aan