Omschrijving
Woontypes
Faciliteiten
Kosten
Verhuur
Downloads

Omschrijving

Het bungalowpark Veerse Meer I ligt op een droomlocatie ten oosten van het dorp Kortgene. Het park is gesitueerd evenwijdig aan de oever van het Veerse Meer. De oppervlakte bedraagt circa 14 hectare. De combinatie van rust, ruimte en een permanent vakantiegevoel zijn kenmerkend voor wonen op deze locatie. Ondanks de beslotenheid en privacy die het park uitstraalt, heeft u de faciliteiten van het dorp Kortgene op loopafstand. 

Op het park treft u diverse bungalows en landhuizen. De meeste werden gerealiseerd in de jaren ’70 en nadien ingrijpend verbouwd en/of vergroot. De bebouwing op het park is gevarieerd en geschikt voor zowel permanente als recreatieve bewoning. Beiden soorten van bewoning zijn toegestaan. De eerste rij woningen, direct aan het Veerse Meer, hebben een dermate schitterende ligging dat deze uniek te noemen is in Nederland. Ook de woningen die op de dijk gelegen zijn hebben een prachtig uitzicht op het water. 

Veerse Meer I
Veerse Meer I
1 / 3

Woontypes

Op dit park treft u verschillende typen woningen.

Faciliteiten

Er zijn geen specifieke parkvoorzieningen aanwezig. De kern van Kortgene bevindt zich in de directe omgeving. Hier treft u tal van winkels, restaurants en andere voorzieningen.

 

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op het park zijn goede mogelijkheden voor recreatieve verhuur. De makelaar vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Downloads

Wilt u aanvullende informatie over het park ontvangen? Laat dan uw gegevens achter.

Vraag meer informatie aan
Of bel 0113-372474

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod van 'Veerse Meer I' per mail!

Daarom verkoopt u via Ruiterplaat makelaardij

Ruiterplaat Makelaardij is uw recreatiespecialist! Onze makelaars kunnen u adviseren over alle wettelijke en fiscale regels die komen kijken bij de koop van een recreatiewoning. Voor alle vragen op het gebied van recreatief wonen bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Persoonlijke begeleiding en eerlijk advies
  • Uitgebreide informatie
  • Op de hoogte van de wettelijke en fiscale regels
  • Uitstekende aftersales

Wat klanten over ons zeggen

"Tip" - "Top"
Een lange tekst wil ik besparen, de woorden kordaat, eerlijk & vooral transparant! Meer heeft een koper niet nodig! Bedankt voor de goede communicatie!

Patrick Bauer, koper Hof van Zeeland 168
Over ons