Résidence De Banjaard

Omschrijving

Dit in omstreeks 1999 gerealiseerde park had oorspronkelijk de naam “Deltapark” en grenst direct aan het Noordzeestrand. Het park is gesitueerd op de kop van het eiland Noord-Beveland tussen de Veersegatdam en de stormvloedkering, in de monding van de Oosterschelde. Een bijzonder gunstige ligging ten opzichte van zowel de Oosterschelde, als de Noordzee en het Veerse Meer.

Het park voorziet in circa 500 recreatiewoningen, veelal vrijstaand met een zeer fraaie architectuur naar ontwerp van Thijs Zeelenberg. In het park zijn diverse centrumvoorzieningen aanwezig. De voorzieningen bestaan uit o.a. een supermarkt, restaurant, eetcafé, verwarmd binnenbad, tennisbanen en een vakantie dialysecentrum. Het park wordt beheerd door Roompot Vakanties. De bestemming van het park is recreatieve bewoning.


 

Woontypes

Het park voorziet in 500 recreatiewoningen, gebouwd in ongeveer 8 verschillende types. Vier van deze type woningen zijn vrijstaand en vier types zijn halfvrijstaand. Allen met een zeer moderne architectuur naar ontwerp van Thijs Zeelenberg.

Vrijstaand zijn de volgende type woningen op het park:

Type Huis ter Duyn is het grootste vrijstaande type. Standaard voorziet dit type in 4 slaapkamers, 2 badkamers waarvan één met sauna. Het type is geschikt voor 8-10 personen.   

Type Overduin is eveneens vrijstaand woningtype. Deze woning voorziet in 3 royale slaapkamers, 1 badkamer en is geschikt voor 6 personen.   

Type Duinbeek toren is ook een vrijstaande woning. Dit type kent 2 kleinere en 1 grote slaapkamer. De badkamer met ligbad en 2e toilet is in de toren gesitueerd. De woning is geschikt voor 4/5 personen.   

Type Hooge Huys is luxe vrijstaande woning. Dit type woning kenmerkt zich door de rieten dakbedekking. De woning kent doorgaans 4 slaapkamer en 2 badkamers en is veelal geschikt voor 6-8 personen.   

Type Ter Hooghe is een halfvrijstaande woning geschikt voor 8 personen. De woning heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers waarvan één met sauna.   

Type Duinvliet is eveneens een vrijstaande woning, geschikt voor 4 personen. Er zijn o.a. drie slaapkamers en een badkamer. 

Type Zeeduin en type Munnikenhof vormen altijd samen een twee onder één kap woning. Beiden woningtypen zijn geschikt voor 4 personen.

Aanbod

Recreatief
Duindoorn 10, KAMPERLAND

Duindoorn 10

KAMPERLAND · verkocht

Recreatief
Oosterscheldelaan 27, KAMPERLAND

Oosterscheldelaan 27

KAMPERLAND · verkocht

Recreatief
Kering 11, KAMPERLAND

Kering 11

KAMPERLAND · verkocht

Recreatief
Helmgras 25, KAMPERLAND

Helmgras 25

KAMPERLAND · verkocht

Recreatief
Helmgras 23, KAMPERLAND

Helmgras 23

KAMPERLAND · verkocht

Recreatief
Kering 13, KAMPERLAND

Kering 13

KAMPERLAND · verkocht

Recreatief
Noordzee Boulevard 32, KAMPERLAND

Noordzee Boulevard 32

KAMPERLAND · verkocht

Recreatief
Noordzee Boulevard 49, KAMPERLAND

Noordzee Boulevard 49

KAMPERLAND · verkocht

Aankomend aanbod

Koopwoning Banjaard Résidence 1

Banjaard Résidence 1

Vrijstaande 6-persoons woning op het park Banjaard Residence, onderaan de duinen! De vrijstaande recreatievilla, type Overduin is gesitueerd in het geliefde vakantiepark Résidence de Banjaard. Dit park ligt aan de voet van de duinen van het Noordzeestrand en op steenworp afstand van het Veerse Meer. De villa is geschikt voor 6 personen en staat op een royaal perceel eigen grond van 581m². Bijzonder aan dit object is de riante tuin die een duinachtige beleving geeft. Er is een inpandige berging, er zijn diverse terrassen en parkeergelegenheid op eigen oprit voor meerdere auto’s. Dit vakantiehuis is goed onderhouden en geïsoleerd. Er zijn veel voorzieningen in en bij het park, zoals duin en zee en de veel parkfaciliteiten, zoals zwembad, animatie, speeltuinen, etc..

Op aanvraag

Koopwoning Oosterscheldelaan 31

Oosterscheldelaan 31

Twee-onder-één-kap woning op het populaire park Résidence de Banjaard! De 4/5 persoons recreatiewoning is gesitueerd op een mooi perceel eigen grond met terras, gazon en parkeergelegenheid op eigen terrein. De ligging ten opzichte van het Noordzeestrand en het Veerse Meer maken het geheel compleet, deze zijn beide lopend te bereiken. Ook steden zoals Vlissingen, Middelburg en Goes zijn met de auto binnen een half uur bereikbaar. Uitvalswegen richting Rotterdam, Bergen op Zoom etc. zijn om de hoek. Faciliteiten zoals een supermarkt, bakker, viswinkel en diverse horecagelegenheden zijn te vinden in het dichtstbijzijnde dorp Kamperland.

Op aanvraag

Koopwoning Banjaard Résidence 2

Banjaard Résidence 2

Mooie recreatievilla gelegen in een van de meest populaire straten van Noordzee Résidence De Banjaard! De villa ligt op een royaal perceel eigen grond van 850 m². Wanneer je niet op het strand bent, is het heerlijk vertoeven in eigen tuin waar altijd wel een schaduwplekje of zonnehoekje te vinden is. Het recreatiepark is gelegen tussen de dorpen Vrouwenpolder en Kamperland in. Hier vindt men ook alle benodigde voorzieningen, zoals: een supermarkt, dokter en diverse restaurants.

Op aanvraag

Faciliteiten

Op het park zijn o.a. de volgende faciliteiten beschikbaar:

- Receptie
- Overdekt zwembad
- Baby-/ peuter-/ kleuterbad
- restaurant / bar
- (mini) Supermarkt
- Internet (Wi-Fi) op het gehele park
- Sport & Spel
- Activiteitenhonk / Koos Kids Club
- Recreatieprogramma
- Speeltuin(en)
- Sport-/ speelveld(en)
- Tennisbanen
- Fietsenverhuur
- Vakantiedialyse centrum

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Vraag meer informatie aan