Résidence De Banjaard

Omschrijving

Dit in omstreeks 1999 gerealiseerde park had oorspronkelijk de naam “Deltapark” en grenst direct aan het Noordzeestrand. Het park is gesitueerd op de kop van het eiland Noord-Beveland tussen de Veersegatdam en de stormvloedkering, in de monding van de Oosterschelde. Een bijzonder gunstige ligging ten opzichte van zowel de Oosterschelde, als de Noordzee en het Veerse Meer.

Het park voorziet in circa 500 recreatiewoningen, veelal vrijstaand met een zeer fraaie architectuur naar ontwerp van Thijs Zeelenberg. In het park zijn diverse centrumvoorzieningen aanwezig. De voorzieningen bestaan uit o.a. een supermarkt, restaurant, eetcafé, verwarmd binnenbad, tennisbanen en een vakantie dialysecentrum. Het park wordt beheerd door Roompot Vakanties. De bestemming van het park is recreatieve bewoning.


 

Woontypes

Het park voorziet in 500 recreatiewoningen, gebouwd in ongeveer 8 verschillende types. Vier van deze type woningen zijn vrijstaand en vier types zijn halfvrijstaand. Allen met een zeer moderne architectuur naar ontwerp van Thijs Zeelenberg.

Vrijstaand zijn de volgende type woningen op het park:

Type Huis ter Duyn is het grootste vrijstaande type. Standaard voorziet dit type in 4 slaapkamers, 2 badkamers waarvan één met sauna. Het type is geschikt voor 8-10 personen.   

Type Overduin is eveneens vrijstaand woningtype. Deze woning voorziet in 3 royale slaapkamers, 1 badkamer en is geschikt voor 6 personen.   

Type Duinbeek toren is ook een vrijstaande woning. Dit type kent 2 kleinere en 1 grote slaapkamer. De badkamer met ligbad en 2e toilet is in de toren gesitueerd. De woning is geschikt voor 4/5 personen.   

Type Hooge Huys is luxe vrijstaande woning. Dit type woning kenmerkt zich door de rieten dakbedekking. De woning kent doorgaans 4 slaapkamer en 2 badkamers en is veelal geschikt voor 6-8 personen.   

Type Ter Hooghe is een halfvrijstaande woning geschikt voor 8 personen. De woning heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers waarvan één met sauna.   

Type Duinvliet is eveneens een vrijstaande woning, geschikt voor 4 personen. Er zijn o.a. drie slaapkamers en een badkamer. 

Type Zeeduin en type Munnikenhof vormen altijd samen een twee onder één kap woning. Beiden woningtypen zijn geschikt voor 4 personen.

Faciliteiten

Op het park zijn o.a. de volgende faciliteiten beschikbaar:

- Receptie
- Overdekt zwembad
- Baby-/ peuter-/ kleuterbad
- restaurant / bar
- (mini) Supermarkt
- Internet (Wi-Fi) op het gehele park
- Sport & Spel
- Activiteitenhonk / Koos Kids Club
- Recreatieprogramma
- Speeltuin(en)
- Sport-/ speelveld(en)
- Tennisbanen
- Fietsenverhuur
- Vakantiedialyse centrum

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op Park Résidence de Banjaard zijn er goede mogelijkheden voor recreatieve verhuur. Zo kunt u veelal kiezen uit verschillende verhuurovereenkomsten, zowel met of zonder eigen gebruik. Ook garantieverhuur is in bepaalde gevallen mogelijk. Wordt de woning die u koopt reeds verhuurd? Dan zult u bepaalde verplichtingen moeten overnemen dan wel moeten respecteren. Onze makelaars vertellen u graag meer over de verhuur en de mogelijkheden daartoe.

Downloads

Wilt u aanvullende informatie over het park ontvangen? Laat dan uw gegevens achter.

Vraag meer informatie aan