Haven Kamperland

Omschrijving

De Havenweg te Kamperland is gelegen op een TOP-locatie. Op deze locatie treft u geschakelde woningen en luxe appartementen. Deze luxe appartementen werden in 2013 gerealiseerd. Alle eenheden grenzen aan de jachthaven en zijn direct gelegen aan de oever van het Veerse Meer direct tegenover het oude vestingstadje Veere. De woningen en appartementen hebben een schitterend uitzicht. Het terras van de woningen loopt over in de oever, zodat u een duik kunt nemen of weg kunt zeilen op uw surfplank. Naast de woningen is een gezellig café-restaurant. In totaal zijn er 26 woningen die alle 1/27 onverdeeld aandeel hebben in een stuk water met de aanwezige steigers. In totaal zijn er 9 appartementen, die alle zijn voorzien van een privé-parkeerplaats.

De Haven van Kamperland werd onlangs uitgebreid met het project d'Ouwe Haven. In dit project treft u een 9-tal appartementen. Allen voorzien van een balkon en berging.

Ook treft u in de Haven van Kamperland de Felixkade. De Felixkade bestaat uit 28 exclusieve vrijstaande woningen die zijn voorzien van tuin en steiger. De diversiteit op de Felixkade is groot.

In de haven van Kamperland is doorgaans zowel permanente als recreatieve bewoning toegestaan. 

Woontypes

De diversiteit aan woning aan de Haven van Kamperland is groot.

Faciliteiten

De faciliteiten aan de Havenweg zijn watersport en nog eens watersport. Vanaf de Havenweg heeft u uitzicht op het altijd levendige Veerse Meer. Hier is altijd iets om naar te kijken. Overdag de schepen, zeilboten en jachten en 's avonds de rust en de prachtige ondergaande zon. Aan de achterkant van de havenweg treft u de levendige jachthaven. In het nieuwe naastgelegen appartementencomplex, de Veerse Muze, is op de begane grond een gezellig cafe-restaurant gevestigd. De dorpskern van Kamperland, met veel faciliteiten, zoals winkels en restaurants, bereikt u binnen 5 minuten.

Kosten

Er zijn geen parkkosten van toepassing. Wel zijn zowel de eigenaren van de woningen als de eigenaren van de appartementen lid van een separate Vereniging van Eigenaren. De makelaar informeert u hier graag over.

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Vraag meer informatie aan