De Schotsman

Omschrijving

Op het park de Schotsman zijn circa 130 woningen gebouwd. Een belangrijk kenmerk van het park is de directe ligging aan het Veerse Meer. Met name de eerste rij woningen direct aan het water hebben hierdoor een dermate bijzondere ligging dat deze uniek te noemen is in Nederland. Alle met eigen grond tot in in het water van het Veerse Meer, voorzien van eigen aanlegsteiger en een uitzicht op het altijd levendige meer en het pittoreske stadje Veere.

De woningen op de 2e rij hebben het woongedeelte op de eerste verdieping en hierdoor heeft men veelal ook uitzicht op het meer. De bebouwing in het park is gevarieerd en geschikt voor zowel permanente als recreatieve bewoning. In dit opzicht zijn er geen belemmerende bepalingen. Een aantal oudere woningen zijn door hun afmeting (80 m²) meer geschikt voor recreatieve bewoning. Het bestemmingsplan laat een forse uitbreiding toe.

Een aantal percelen op de eerste rij zijn om de toegankelijkheid voor de overige bewoners van het park naar het Veerse Meer te bewerkstelligen blijvend onbebouwd gelaten. 

Woontypes

Het park kenmerkt zich door bebouwing op de 1e, 2e, 3e en 4e rij ten opzichte van het Veerse Meer. De bebouwing op de 1e rij bestaat, op een paar uitzonderingen na, uit riante vrijstaande woningen met eigen aanlegsteiger. De bebouwing op de 2e rij bestaat over het algemeen uit woningen waar men beneden slaapt en boven woont. Hierdoor kijkt men tussen de woningen op de 1e rij door op het Veerse Meer. De woningen op de 3e en 4e rij zijn zeer divers van bouwstijl en vormgeving.

Aanbod

Recreatief
Zwanenlaan 38, KAMPERLAND

Zwanenlaan 38

KAMPERLAND · verkocht

Faciliteiten

Park de Schotsman heeft zelf geen faciliteiten. Het park ligt direct aan het Veerse Meer. Op 200 meter afstand is er een jachthaven met restaurant. Op ongeveer 400 meter ligt camping de Schotsman met een veelheid aan voorzieningen zoals een supermarkt, restaurant en vertier voor de kinderen. Het schitterende Noorzeestrand ligt, geflankeerd door een schitterend natuurgebied, op slechts 5 km afstand.

80 hectare bos en 2150 hectare watersportbeleving op het Veerse Meer zijn de kenmerken van de directe omgeving. Het beleven van een permanent vakantiegevoel is dan ook onvermijdelijk.

Het dorp Kamperland met zijn vele faciliteiten, winkels en restaurants ligt op slechts 2 km afstand. 

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op dit park zijn goede verhuurmogelijkheden door professionele partij Zilt Vakanties. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Vraag meer informatie aan