Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade
Felixkade

Felixkade

Kamperland

beschikbaar

€ 1.200.000,- tot € 2.500.000,- V.O.N.

Omschrijving

De laatste kans op een schitterende villa aan het water. Profiteer nu het nog kan.

Het goede leven begint aan de Felixkade. Luxe villa’s in Kamperland direct aan het Veerse Meer. Waar uw voortuin aan het water grenst. En waar achter de dijk de polders zich uitstrekken tot aan de horizon.

Architecten Alliantie uit Goes ontwierp een aantal verschillende basistypes woningen. Elegant maar toch robuust, luxe en zeer energiezuinig. Van klein naar groot. U kiest uw favoriete ontwerp en bepaalt zelf de indeling. Zo creëert u uw eigen droomhuis.

Het plan telt in totaal 28 woningen. Allen liggen aan een insteekhaven en hebben daardoor ieder een privésteiger. Ideaal voor visboot, zeilboot of surfplank. Felixkade is zorgeloos wonen en recreëren tegelijk. Dit geluk is nu binnen handbereik.
Naast de directe ligging aan het Veerse Meer bevinden zich de dorpskern van Kamperland (met zijn vele voorzieningen), het Noordzeestrand en het natuurschoon van De Schotsman zich op zeer korte afstand. De Felixkade vormt een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar grotere steden als Middelburg, Goes, Vlissingen, Zierikzee en Antwerpen. Hier heeft u de vrijheid om te kiezen voor de stad of om de natuur in te trekken.

De prijzen van De Felixkade zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Het plan telt 28 kavels (diversen zijn inmiddels verkocht) en 11 verschillende woningtypes. Alle types passen op iedere kavel die het project biedt. Ook een een type volledig naar uw eigen wens behoort tot de mogelijkheden. Wij praten u hier graag over bij. Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Globaal starten de prijzen vanaf € 1.200.000,00 incl. BTW v.o.n. afhankelijk van de kavelgrootte en persoonlijke wensen. De kavelgrootte (eigen grond) varieert van circa 654m2 tot circa 794m2.
Lees meer

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@ruiterplaatmakelaardij.nl