Campervelden
Campervelden
Campervelden
Campervelden
Campervelden
Campervelden
Campervelden
Campervelden
Campervelden
Campervelden
Campervelden

Campervelden

Kamperland

beschikbaar

€ 107.360,- tot € 469.500,- V.O.N.

Omschrijving

Voor mensen met bijzondere wensen biedt de Campervelden prachtige woonoplossingen. In de kern van Kamperland, nabij de jachthaven, wordt hard gewerkt aan de realisatie van deze fraaie nieuwbouwwijk. Het plan is opgedeeld in de verschillende deelpannen zijnde 'De Vrijlanden', 'De Havenpoort' (uitverkocht) en 'De Singel'.

DE VRIJLANDEN VAN CAMPERVELDEN
De vrijlanden van de Campervelden omvat vrijstaande kavels, omkaderd door slootjes en vaartjes, waarop u uw eigen droomhuis kunt realiseren. Met de Stijlgids in de hand die inspireert in plaats van beperkt. De kavels zijn gesitueerd aan de polderrand of liggen centraal in de wijk. Inmiddels zijn er diverse kavels al verkocht en bebouwd.

DE SINGEL
Op De SINGEL van de Campervelden treft u verschillende woningtypen zoals: 2/1-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en rij- en tussenwoningen. Met de bouw van deze fase is van start gegaan. Er zijn nog enkele woningen te koop.

Wilt u meer weten over Wonen op 'De Campervelden' neem dan contact met ons op en maak een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.
Lees meer

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@ruiterplaatmakelaardij.nl