Resort Aquastaete

Omschrijving

Resort Aquastaete is onderdeel van Vakantiepark Aquadelta, op nog geen half uur van de Randstad, aan de ‘Poort van Zeeland’, de zonnigste provincie van Nederland.

Het park ligt bij het vissersplaatsje Bruinisse, niet ver van historische stadjes als Zierikzee en Brouwershaven. De brede Zeeuwse stranden, de imposante Deltawerken en provinciehoofdstad Middelburg zijn slechts enkele voorbeelden van heerlijke dagjes uit.

Woontypes

Appartementen
De appartementen bevinden zich op de begane grond of op de etage en beschikken over een ruim balkon en/of een tuin.   

Buitenhuizen & villa's
De buitenhuizen zijn allemaal vrijstaand en liggen vrijwel allemaal aan het water. Luxe is hier standaard. De buitenhuizen en villa’s zijn er voor zes tot twaalf personen, met of zonder sauna.

Familievilla's
Vakantiepark Aquadelta biedt een keur aan grote familievilla’s, geschikt voor gezelschappen van acht tot en met twintig personen! Deze schitterende vakantiehuizen liggen allemaal op Resort Aquastaete, het kroonjuweel van vakantiepark Aquadelta. Bovendien zijn ze van alle gemakken voorzien en bieden ze volop ruimte voor een onvergetelijke tijd met elkaar.   

Bungalows
De bungalows liggen in een groen en ruim opgezet bungalowpark met veel speelvoorzieningen. Bovendien vindt u de faciliteiten van ’t Centrum van Vakantiepark Aquadelta op loopafstand. U kunt kiezen uit vier typen bungalows, variërend van vier tot zes personen.

Faciliteiten

De ligging aan het driewaterpunt Grevelingenmeer, Volkerak en Oosterschelde is voor watersporters ideaal. Voor de golfliefhebber is er golfclub Grevelingenhout met een A-status 18-holes golfbaan in een schitterend natuurgebied in de directe nabijheid van Resort Aquastaete.

Natuurlijk kunt u in Zeeland naar hartelust (zee)vissen, varen, zeilen, surfen, duiken en zwemmen. De vakantie is er om te genieten. Dat lukt altijd in Resort Aquastaete, er is namelijk altijd wel wat te beleven.

Vanuit uw 'buiten' bent u met twee passen in het naastgelegen parkcentrum, dat na een grootscheepse metamorfose perfect pas bij Resort Aquastaete. U vindt in 't Centrum allerlei voorzieningen. Zo kunnen u en vooral uw kinderen of kleinkinderen zwemmen in het vernieuwde overdekte zwembad, heerlijk genieten op het nieuwe, prachtige, grote zonneterras of een sauna nemen. Ook zijn er twee nieuwe kunstgrastennisbanen en een midgetgolfparcours.

Heeft u een keertje geen zin om te koken, dan kunt u in een van de restaurants van 't Centrum heerlijk dineren. Er zijn terrasjes, een café en winkels. Terwijl u op de squashbaan staat of aan het bowlen bent, kunnen de kleintjes zich veilig uitleven in Speelland AquaDoe. Wat er niet is in 't Centrum zijn lawaaierige disco's.   

Geen zin om de auto te pakken en toch iets actiefs ondernemen? Naast Resort Aquastaete ligt een grote manege met seizoensstalling voor uw eigen paard. De jachthaven aan het Grevelingenmeer biedt u alle watersportplezier. De zeilschool kan u of uw kinderen inwijden in alle geheimen van het oploeven en afvallen, stuurboord en bakboord. En voor de golfliefhebber tenslotte, heeft de golfclub Grevelingenhout een 18-holes baan, aangelegd in een schitterend natuurgebied net buiten Resort Aquastaete.

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op dit park zijn goede verhuurmogelijkheden. 

Vraag meer informatie aan