Omschrijving
Woontypes
Faciliteiten
Kosten
Verhuur

Omschrijving

Een statig herenhuis en meerdere hoevewoningen nemen u mee terug in de tijd. Résidence 't Hof van Haamstede is perfect voor mensen die net iets meer willen. Niet ver van zee en naast de duinen gelegen, vindt u alles voor de perfecte strandvakantie. De bezienswaardigheden van de omgeving maken het geheel compleet. Bij Landal Résidence 't Hof van Haamstede wordt Luxe groot geschreven. Het complex bestaat uit 32 accommodaties waarvan 8 appartementen met een oppervlakte van 83 m² en 24 hoevevilla’s met een oppervlakte van 90 m². Circa 2 km van het strand en direct tegenover Natuurgebied De Zeepeduinen. Er is een centrale parkeerplaats. Het complex ligt 18 km van het monumentenstadje Zierikzee en direct naast manege Lisiduna.

Résidence Hof van Haamstede
Résidence Hof van Haamstede
1 / 3

Woontypes

Op dit park treft u verschillende woningtypes. 

Faciliteiten

Op het park zijn diverse faciliteiten aanwezig, waaronder een restaurant en wellnessruimte. Naast het park ligt Sportcentrum Westerschouwen met faciliteiten zoals een kinderkermis, speeltuin, tennisbaan en bowlingbaan. Golfliefhebbers kunnen zich uitleven op de 18-holes golfbaan naast het park. Er is genoeg te doen, voor ieder wat wils. Maak een heerlijke strandwandeling of verken de prachtige omgeving op de fiets. 

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op dit park zijn goede mogelijkheden voor verhuur via o.a. Landal. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Vraag meer informatie aan
Of bel 0113-372474

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod van 'Résidence Hof van Haamstede' per mail!

Daarom verkoopt u via Ruiterplaat makelaardij

Ruiterplaat Makelaardij is uw recreatiespecialist! Onze makelaars kunnen u adviseren over alle wettelijke en fiscale regels die komen kijken bij de koop van een recreatiewoning. Voor alle vragen op het gebied van recreatief wonen bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Persoonlijke begeleiding en eerlijk advies
  • Uitgebreide informatie
  • Op de hoogte van de wettelijke en fiscale regels
  • Uitstekende aftersales

Wat klanten over ons zeggen

"Tip" - "Top"
Een lange tekst wil ik besparen, de woorden kordaat, eerlijk & vooral transparant! Meer heeft een koper niet nodig! Bedankt voor de goede communicatie!

Patrick Bauer, koper Hof van Zeeland 168
Over ons