Rancho Grande

Omschrijving

Dit park ligt nabij de kern van het dorp Kamperland en naast park Marinuswerf. Het park is een van de eerste parken welke in de jaren zestig nabij Kamperland zijn gerealiseerd. Kenmerkend voor het park is dat  er over het algemeen kleine eenvoudige bungalows van 60 tot 80 m2 op grote percelen grond zijn gebouwd. Veel bungalows zijn door de jaren heen gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Aan de andere kant van de dijk ligt de jachthaven en het Veerse Meer. Het park is zeer rustig met veel privacy. Voor een betrekkelijk klein budget is hier voor de rustzoekende recreant op loopafstand van het dorp, jachthaven en Veerse Meer, op nog geen 6 km van het Noordzeestrand, voldoende te bieden. Het park heeft een recreatieve bestemming en omvat +/- 120 woningen.

Woontypes

Op dit park treft u verschillende type woningen. 

Aanbod

Recreatief
Mercuriuslaan 14, KAMPERLAND

Mercuriuslaan 14

KAMPERLAND · verkocht

Faciliteiten

Er zijn geen specifieke parkvoorzieningen aanwezig. De kern van Kamperland bevindt zich in de directe omgeving. Hier treft u tal van winkels, restaurants en andere voorzieningen.

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op dit park zijn zeer goede mogelijkheden voor verhuur via o.a. ZILT Vakanties. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Vraag meer informatie aan