Omschrijving
Woontypes
Aanbod
Faciliteiten
Kosten
Verhuur
Downloads

Omschrijving

Dit park ligt nabij de kern van het dorp Kamperland en naast park Marinuswerf. Het park is een van de eerste parken welke in de jaren zestig nabij Kamperland zijn gerealiseerd. Kenmerkend voor het park is dat  er over het algemeen kleine eenvoudige bungalows van 60 tot 80 m2 op grote percelen grond zijn gebouwd. Veel bungalows zijn door de jaren heen gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Aan de andere kant van de dijk ligt de jachthaven en het Veerse Meer. Het park is zeer rustig met veel privacy. Voor een betrekkelijk klein budget is hier voor de rustzoekende recreant op loopafstand van het dorp, jachthaven en Veerse Meer, op nog geen 6 km van het Noordzeestrand, voldoende te bieden. Het park heeft een recreatieve bestemming en omvat +/- 120 woningen.

Rancho Grande
Rancho Grande
1 / 3

Woontypes

Op dit park treft u verschillende type woningen. 

Faciliteiten

Er zijn geen specifieke parkvoorzieningen aanwezig. De kern van Kamperland bevindt zich in de directe omgeving. Hier treft u tal van winkels, restaurants en andere voorzieningen.

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op dit park zijn goede mogelijkheden voor verhuur via o.a. Ruiterplaat Vakanties. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Downloads

Wilt u aanvullende informatie over het park ontvangen? Laat dan uw gegevens achter.

Vraag meer informatie aan
Of bel 0113-372474

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod van 'Rancho Grande' per mail!

Daarom verkoopt u via Ruiterplaat makelaardij

Ruiterplaat Makelaardij is uw recreatiespecialist! Onze makelaars kunnen u adviseren over alle wettelijke en fiscale regels die komen kijken bij de koop van een recreatiewoning. Voor alle vragen op het gebied van recreatief wonen bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Persoonlijke begeleiding en eerlijk advies
  • Uitgebreide informatie
  • Op de hoogte van de wettelijke en fiscale regels
  • Uitstekende aftersales

Wat klanten over ons zeggen

"Tip" - "Top"
Een lange tekst wil ik besparen, de woorden kordaat, eerlijk & vooral transparant! Meer heeft een koper niet nodig! Bedankt voor de goede communicatie!

Patrick Bauer, koper Hof van Zeeland 168
Over ons