Park Breezand II

Omschrijving

Medio jaren 80 is men gestart met het plan Breezand II. Oorspronkelijk waren er op dit park circa 60 eenvoudige vakantiewoningen gerealiseerd. In 1986 werd het park uitgebreid met de bouw van 160 woningen. De woningen bestaan uit drie basistypes en elk weer met circa 5 variaties.

Breezand II ligt onderaan het duingebied van Vrouwenpolder met het breedste zandstrand van geheel Walcheren. Het Veerse Meer en het prachtige natuurgebied "Oranjezon" bevinden zich in de directe omgeving. Op Breezand treft u dus voor ieder wat wils. Het park ligt uit het zicht en is omgeven door groen. Een uniek plekje voor het bezit van een eigen bungalow. Iedere woning bevindt zich op loopafstand van het strand. Dat is pas echte luxe. Verder zijn er ruime percelen eigen grond. Dit in tegenstelling tot Breezand I, waar u voornamelijk erfpacht tegenkomt. Op Breezand II is alleen recreatieve bewoning toegestaan. Op dit park zijn, weliswaar beperkt, parkkosten van toepassing.

Woontypes

Er zijn vele verschillende en inmiddels verbouwde woningtypen.

Aanbod

Recreatief
Dingmanshoofd 3, VROUWENPOLDER

Dingmanshoofd 3

VROUWENPOLDER · verkocht

Recreatief
Hesselbergshoofd 1, VROUWENPOLDER

Hesselbergshoofd 1

VROUWENPOLDER · verkocht

Recreatief
Sint Jacobshoofd 4, VROUWENPOLDER

Sint Jacobshoofd 4

VROUWENPOLDER · verkocht

Recreatief
Hopman de Rijklaan 101, VROUWENPOLDER

Hopman de Rijklaan 101

VROUWENPOLDER · verkocht

Aankomend aanbod

Koopwoning Brouwershoofd 6

Brouwershoofd 6

Ontdek deze ruime half-vrijstaande woning op het populaire park Breezand 2!

Vraagprijs: € 599.000,-

Faciliteiten

Breezand II heeft een receptie. Verder treft u veel faciliteiten in de dorpskern. Deze bevindt zich op enkele meters van Breezand II. Het is een gezellig dorp met een duizendtal inwoners. Er zijn leuke terrassen van de plaatselijke horeca ondernemers en er is variatie op het gebied van restaurants. Vrouwenpolder is bekend om zijn brede en ruim 5 km lange strand, Duingebied Oranjezon en het Veerse Meer. Per jaar heet het dorp meer dan 350.000 gasten welkom voor een overnachting.

Vrouwenpolder is een klein pittoresk dorpje ingeklemd tussen het Veerse Meer, de Noordzee en het mooie achterland van Walcheren. Monumentale steden zoals Veere en Middelburg, de mooie havenstad Vlissingen en het moderne winkel dorpje Domburg behoren tot de directe omgeving. 

Alle dorpen zijn met elkaar verbonden door prachtige fietspaden dwars door duinen en bossen. De rondom de kerk gelegen gezellige dorpskern van Vrouwenpolder heeft een diversiteit aan restaurants en cafés met leuke terrasjes en winkeltjes. In het centrum vindt u ook een supermarkt, een uitgebreide viskraam, een ontspannen floatcentrum en een verse bakker. Om deze prachtige omgeving te ontdekken kunt u fietsen, tandems, bakfietsen en bolderwagens huren. 

Kosten

Bijkomende kosten huiseigenaren Het Veerse Bree NIET VAN TOEPASSING VOOR DE WONINGEN OP BREEZAND I en II)
VVE Bijdrage per jaar € 1600,-
Managementkosten per jaar ca. € 640

Bijkomende kosten huiseigenaren park Breezand II (excl. BTW) 2017 (NIET VAN TOEPASSING VOOR DE APPARTEMENTEN OP HET VEERSE BREE)

Beheer/verhuurkantoor:
Beheerkosten (verplicht) per jaar € 165,-
Klein inventaris bijdrage* (verplicht bij verhuur) per jaar € 60,-
Mierenbestrijding (verplicht bij verhuur) per jaar € 40,-
Ramen zemen (verplicht bij verhuur) 4x per jaar € 120,-
Schoorsteen vegen (optioneel) nov/dec € 40,-
CV-onderhoud (optioneel) nov/dec € 75,-

*bijdrage voor de vervanging van stofzuigerzakken, afzuigkapfilters, koelkastlampjes, batterijen, oude gloeilampen, etc)
Grasmaaien en/of tuinonderhoud op het park kan men afnemen bij het sociale voorzieningenbedrijf Orionis.

VVE residentie Walcheren

Lidmaatschap VVE (verplicht) per jaar  50,-
Collectief Internet Wifi M via Vve** per maand € 17,97***

Delta Fiber TV only Basis optioneel per maand € 25,00***

** indien kabelaansluiting en modem in huis aanwezig. Zo niet: navragen bij beheerkantoor.
*** prijs januari 2022, prijswijzigingen Delta Fiber voorbehouden


Verhuur

Het park voorziet in een profesionele verhuurorganisatie "Breezand Vakanties". Op aanvraag kunnen wij u meer informatie verstrekken over de verhuurmogelijkheden.

Vraag meer informatie aan