Park Breezand I

Omschrijving

De eerste aanzet tot het realiseren van een zomerhuizenterrein dateert van begin jaren ‘60. Onder aan de zeewering werden circa 53 woningen gebouwd op een parkachtig terrein met veel groen en opgaande beplanting. Het is de natuurlijke charme die deze vrijstaande bungalows tot een aangename verblijfsaccommodatie maakt. Op Breezand I is niet één bungalow gelijk, waardoor ieder object zijn eigen karakter heeft. Bij een verblijf op Breezand I staan rust, comfort en gemak centraal. Het park is gelegen direct aan het Noordzeestrand, het Veerse Meer en het prachtige natuurgebied van Oranjezon. De woningen zijn veelal gelegen op erfpachtgrond. De makelaar vertelt u graag meer over de erfpachtconstructie. Op het park is enkel recreatieve bewoning toegestaan.

  

 

Woontypes

Op dit park treft u verschillende woningtypes.

Faciliteiten

Vele faciliteiten treft u in de dorpskern. Deze bevindt zich op enkele meters van Breezand I. Het is een gezellig dorp met een duizendtal inwoners. Er zijn leuke terrassen van de plaatselijke horeca ondernemers en er is variatie op het gebied van restaurants. Vrouwenpolder is bekend om zijn brede en ruim 5 km lange strand, Duingebied Oranjezon en het Veerse Meer. Per jaar heet het dorp meer dan 350.000 gasten welkom voor een overnachting.

Vrouwenpolder is een klein pittoresk dorpje ingeklemd tussen het Veerse Meer, de Noordzee en het mooie achterland van Walcheren. Monumentale steden zoals Veere en Middelburg, de mooie havenstad Vlissingen en het moderne winkel dorpje Domburg behoren tot de directe omgeving. 

Alle dorpen zijn met elkaar verbonden door prachtige fietspaden dwars door duinen en bossen. De rondom de kerk gelegen gezellige dorpskern van Vrouwenpolder heeft een diversiteit aan restaurants en cafés met leuke terrasjes en winkeltjes. In het centrum vindt u ook een supermarkt, een uitgebreide viskraam, een ontspannen floatcentrum en een verse bakker. Om deze prachtige omgeving te ontdekken kunt u fietsen, tandems, bakfietsen en bolderwagens huren.Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Vraag meer informatie aan