Omschrijving
Woontypes
Aanbod
Faciliteiten
Kosten
Verhuur
Downloads

Omschrijving

De voormalige landbouwhaven van Kortgene, gelegen naast de uitstekend geoutilleerde jachthaven Delta Marina, is in 1998 getransformeerd tot een sfeervolle jachthaven omringd door woningen met terras en eigen aanlegsteiger in een mediterrane stijl. Deze mediterrane sfeer is uniek en ook bepalend voor het karakter van Kortgene Haven.

In totaal zijn er 88 woningen en 5 appartementen gebouwd, deels voor recreatieve en deels voor permanente bewoning. De woningen aan de Loswal en de Beurtschippersstraat zijn gesitueerd rondom de voormalige landbouwhaven en beschikken over een eigen ligplaats. Aan de Kaaidijk zijn drive-in woningen gebouwd met inpandige garage. Deze toplocatie ligt aan de rand van de gezellige dorpskern van Kortgene. Ervaar de luxe van een woning met aanlegsteiger en het water als het ware voor de deur. 

Tevens is er aan de haven een gebouw gerealiseerd met vijf riante appartementen met een woonoppervlakte van circa 200m2, allen met een schitterend uitzicht op de jachthaven, het Veerse Meer en het omringende polderlandschap. 


Kortgene Haven
Kortgene Haven
1 / 3

Woontypes

Op dit park treft u diverse type woningen. 

Faciliteiten

De haven in Kortgene is gelegen aan de rand van het dorp Kortgene. Het dorp kent veel faciliteiten, waaronder een supermarkt, winkels, restaurants, bakkerij, slager en kapsalons. Met de boot bent u in een aantal minuten midden op het Veerse Meer. De haven in Kortgene ligt naast camping De Paardekreek. Op deze camping zijn er diverse faciliteiten, waaronder een zwembad, speeltuin, buitenactiviteiten, watersportactiviteiten en wellness. 


Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op dit park zijn goede mogelijkheden voor verhuur via o.a. Ruiterplaat Vakanties. 

Downloads

Wilt u aanvullende informatie over het park ontvangen? Laat dan uw gegevens achter.

Vraag meer informatie aan
Of bel 0113-372474

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod van 'Kortgene Haven' per mail!

Daarom verkoopt u via Ruiterplaat makelaardij

Ruiterplaat Makelaardij is uw recreatiespecialist! Onze makelaars kunnen u adviseren over alle wettelijke en fiscale regels die komen kijken bij de koop van een recreatiewoning. Voor alle vragen op het gebied van recreatief wonen bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Persoonlijke begeleiding en eerlijk advies
  • Uitgebreide informatie
  • Op de hoogte van de wettelijke en fiscale regels
  • Uitstekende aftersales

Wat klanten over ons zeggen

"Tip" - "Top"
Een lange tekst wil ik besparen, de woorden kordaat, eerlijk & vooral transparant! Meer heeft een koper niet nodig! Bedankt voor de goede communicatie!

Patrick Bauer, koper Hof van Zeeland 168
Over ons