Hof van Zeeland

Omschrijving

Buitenplaats Hof van Zeeland is gelegen in de "Zak van Zuid-Beveland", een schilderachtig gebied met een uniek, oerhollands landschap. Het park ligt aan de Stelleplas verscholen tussen het groen, dichtbij het dorp Heinkenszand, een goede uitvalsbasis om de provincie en de Zeeuwse stranden te verkennen. In het dorp vindt u o.a. een supermarkt, bakker, pinautomaat, drogist en diverse restaurants. 

Woontypes

Op dit park treft u 5 verschillende type woningen:

Bungalow type Crocus 4-persoons vrijstaande gelijkvloerse bungalow 

Bungalow type Iris 6-persoons vrijstaande bungalow

Bungalow type Orchis A 6-persoons vrijstaande bungalow 

Bungalow type Orchis B 6-persoons vrijstaande bungalow  

Bungalow type Lotus 8-persoons halfvrijstaande bungalow 

Aanbod

Recreatief
Hof van Zeeland 144, HEINKENSZAND

Hof van Zeeland 144

HEINKENSZAND · verkocht

Recreatief
Hof van Zeeland 133, HEINKENSZAND

Hof van Zeeland 133

HEINKENSZAND · verkocht

Recreatief
Hof van Zeeland 159, HEINKENSZAND

Hof van Zeeland 159

HEINKENSZAND · verkocht

Recreatief
Hof van Zeeland 158, HEINKENSZAND

Hof van Zeeland 158

HEINKENSZAND · verkocht

Faciliteiten

Op het park vindt u een speeltuin voor de allerkleinsten (met rondom een hek) en een speeltuin voor oudere kinderen, met een kabelbaan, klimwand, glijbaan en wip. Ook zijn er een jeu-de-boulesbaan, volleybalveld, voetbalveldje en pingpongtafels aanwezig. In de vakantieweken is er in de recreatiezaal een recreatieteam actief om de kinderen te vermaken. Op het speelveld naast de recreatiezaal staan trampolines en een buitenbowlingbaan. Overige faciliteiten op het park zijn o.a. fiets- en skelterverhuur, golfbaan (in Goes) en gratis internet (Wi-Fi) op het gehele park. Voorts zijn er een gezellig terras, een snackbar, een á la carte restaurant en een mini supermarkt.

Zwembad Stelleplas is gelegen naast de ingang van het park. Het is een verwarmd openluchtzwembad met drie verschillende bassins, een apart peuterbad en een 40 meter lange glijbaan. Aan de rand van het bad liggen speel- en zonneweiden. Op vertoon van de parkpas is er gratis toegang. Het zwembad is geopend van mei tot half september. Er kan ook gratis gebruik gemaakt worden van het overdekte zwemparadijs van Sportpunt Zeeland in Goes.    

Kosten

Het park wordt beheerd door Hof van Zeeland. Op het park worden parkkosten geheven. De kosten verschillen bij wel/geen verhuur en per type woning. De parkbijdrage is een vergoeding voor o.a. tuinonderhoud, algemene groenvoorziening, onderhoud aan kabels en leidingen, onderhoud aan grond en gebouwen, opstal- en inboedelverzekering, huisvuilafvoer, beheeractiviteiten en jaarlijkse schoonmaak (bij verhuur). Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op het park is geen verhuurverplichting van toepassing. Wel zijn er goede mogelijkheden voor recreatieve verhuur. De makelaar vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan