Het Veerse Bree

Omschrijving

Het Veerse Bree is werkelijk uniek gelegen. Aan de ene zijde wordt het geflankeerd door het brede Noordzeestrand en aan de andere zijde door het Veerse Meer met zijn vele watersport mogelijkheden. 76 ruim opgezette appartementen garanderen, op deze locatie, een onbezorgde vakantie. De appartementen zijn zo gesitueerd dat de privacy van de bewoners en de bezonning van de tuin en balkons optimaal zijn. De appartementen zijn verdeeld over verschillende gebouwen met 1 of 2 etages. Tussen de speels gesitueerde gebouwen bevinden zich groenvoorzieningen en ruime parkeermogelijkheden voor bewoners èn bezoekers. Op Buitenplaats Het Veerse Bree is alleen recreatieve bewoning toegestaan.

 

Woontypes

Op Buitenplaats Het Veerse Bree bevinden zich 4 typen appartementen. Bij ieder appartement behoort een berging van circa 6 m². Deze bergingen zijn ondergebracht in diverse houten gebouwen. Tevens beschikken de appartementen over een eigen parkeerplaats. Totaal zijn er 115 parkeerplaatsen gerealiseerd zodat er ook voor de bezoekers voldoende plaats is.

De appartementen op de begane grond, die overigens rolstoelgeschikt zijn, hebben een eigen tuin/terras. De 1e en 2e etage zijn met de lift te bereiken en beschikken over een royaal balkon. U heeft de keuze uit 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement beschikt over een luxe badkamer met een zeshoekig bad, een aparte douche en een wasmachine. Ook is er een apart toilet aanwezig met een vrijhangend closet. De grote woonkamer met luxe open keuken en diverse inbouwapparatuur nodigt u uit naar het terras/balkon om van het wonderschone uitzicht te genieten. Ieder appartement is voorzien van een zogenaamd onderstation. Dit is aangesloten op de centrale computer en zorgt voor het doorgeven van de signalen van de standaard aangebrachte alarmsystemen voor brand, inbraak, temperatuur e.d. Tevens worden storingen aan verwarmingstoestellen gemeld en geregistreerd. De verwarming wordt verzorgd door een huur zonnegas combiketel die tevens zorgt voor warmwater. Deze ketel is aangesloten op een zonnecollector. Aan de ketel is zowel een vloerverwarmingsinstallatie als een normale radiatorinstallatie gekoppeld.

Faciliteiten

Buitenplaats Het Veerse Bree heeft een receptie. Verder treft u veel faciliteiten in de dorpskern. Deze bevindt zich op enkele meters van Het Veerse Bree. Vrouwenpolder is een gezellig dorp met een duizendtal inwoners. Er zijn leuke terrassen van de plaatselijke horeca ondernemers en er is variatie op het gebied van restaurants. Vrouwenpolder is bekend om zijn brede en ruim 5 km lange strand, duingebied Oranjezon en het Veerse Meer. Per jaar heet het dorp meer dan 350.000 gasten welkom voor een overnachting.

Vrouwenpolder is een klein pittoresk dorpje ingeklemd tussen het Veerse Meer, de Noordzee en het mooie achterland van Walcheren. Monumentale steden zoals Veere en Middelburg, de mooie haven stad Vlissingen en het moderne winkel dorpje Domburg behoren tot de directe omgeving. 

Alle dorpen zijn met elkaar verbonden door prachtige fietspaden dwars door duinen en bossen. De rondom de kerk gelegen gezellige dorpskern van Vrouwenpolder heeft een diversiteit aan restaurants en cafés met leuke terrasjes en winkeltjes. In het centrum vindt u ook een supermarkt, een uitgebreide viskraam, een ontspannen floatcentrum en een verse bakker. Om deze prachtige omgeving te ontdekken kunt u fietsen, tandems, bakfietsen en bolderwagens huren.

 

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Verhuur van de appartementen geschiedt door Breezand Vakanties. De receptie van deze verhuurorganisatie bevindt zich in het naastgelegen park Breezand.

Vraag meer informatie aan