Haven Kortgene

Omschrijving

De voormalige landbouwhaven van Kortgene, gelegen naast de uitstekend geoutilleerde jachthaven Delta Marina, is in 1998 getransformeerd tot een sfeervolle jachthaven omringd door woningen met terras en eigen aanlegsteiger in een mediterrane stijl. Deze mediterrane sfeer is uniek en ook bepalend voor het karakter van Kortgene Haven.

In totaal zijn er 88 woningen en 5 appartementen gebouwd, deels voor recreatieve en deels voor permanente bewoning. De woningen aan de Loswal en de Beurtschippersstraat zijn gesitueerd rondom de voormalige landbouwhaven en beschikken over een eigen ligplaats. Aan de Kaaidijk zijn drive-in woningen gebouwd met inpandige garage. Deze toplocatie ligt aan de rand van de gezellige dorpskern van Kortgene. Ervaar de luxe van een woning met aanlegsteiger en het water als het ware voor de deur. 

Tevens is er aan de haven een gebouw gerealiseerd met vijf riante appartementen met een woonoppervlakte van circa 200m2, allen met een schitterend uitzicht op de jachthaven, het Veerse Meer en het omringende polderlandschap. 


Woontypes

Op dit park treft u diverse type woningen. 

Faciliteiten

De haven in Kortgene is gelegen aan de rand van het dorp Kortgene. Het dorp kent veel faciliteiten, waaronder een supermarkt, winkels, restaurants, bakkerij, slager en kapsalons. Met de boot bent u in een aantal minuten midden op het Veerse Meer. De haven in Kortgene ligt naast camping De Paardekreek. Op deze camping zijn er diverse faciliteiten, waaronder een zwembad, speeltuin, buitenactiviteiten, watersportactiviteiten en wellness. 


Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op dit park zijn zeer goede mogelijkheden voor verhuur via o.a. ZILT Vakanties. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Vraag meer informatie aan