Omschrijving
Woontypes
Aanbod
Faciliteiten
Kosten
Verhuur

Omschrijving

Park Deltona is een binnendijks gelegen kleinschalig bungalowpark te Kortgene (± 180 woningen), waarvan de meeste vakantiebungalows in de jaren zestig en zeventig zijn gerealiseerd. De bebouwing bestaat over het algemeen uit kleine eenvoudige bungalows met een afmeting van circa 50 tot 80 m2. Het park kenmerkt zich vooral door de rust die er heerst. Voor een betrekkelijk klein budget is hier voor de rustzoekende recreant op loopafstand van het dorp en jachthaven en op nog geen 10 minuten autorijden van het Noordzeestrand, voldoende te bieden. Het park heeft een recreatieve bestemming. 

Woontypes

Op dit park treft u verschillende typen recreatiewoningen, veelal vrijstaand.

Faciliteiten

Er zijn geen specifieke parkvoorzieningen aanwezig. De kern van Kortgene bevindt zich in de directe omgeving. Hier treft u tal van winkels, restaurants en andere voorzieningen.

 

 

Kosten

Op dit park zijn geen parkkosten van toepassing. Download een overzicht van de gemeentelijke lasten bij Downloads.

Verhuur

Op dit park zijn goede mogelijkheden voor verhuur via o.a. Ruiterplaat Vakanties. Voor een verhuur-/rendementsprognose kunt u contact met ons opnemen. 

Vraag meer informatie aan
Of bel 0113-372474

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod van 'Deltona' per mail!

Daarom verkoopt u via Ruiterplaat makelaardij

Ruiterplaat Makelaardij is uw recreatiespecialist! Onze makelaars kunnen u adviseren over alle wettelijke en fiscale regels die komen kijken bij de koop van een recreatiewoning. Voor alle vragen op het gebied van recreatief wonen bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Persoonlijke begeleiding en eerlijk advies
  • Uitgebreide informatie
  • Op de hoogte van de wettelijke en fiscale regels
  • Uitstekende aftersales

Wat klanten over ons zeggen

"Tip" - "Top"
Een lange tekst wil ik besparen, de woorden kordaat, eerlijk & vooral transparant! Meer heeft een koper niet nodig! Bedankt voor de goede communicatie!

Patrick Bauer, koper Hof van Zeeland 168
Over ons