De Schelphoek

Omschrijving

Recreatiepark "De Schelphoek" is gesitueerd op het eiland Zuid-Beveland en ligt direct aan de oevers van het Veerse Meer. Het park bestaat uit een 90-tal vrijstaande recreatiebungalows. De jachthaven en diverse restaurants bevinden zich in de directe omgeving. De Schelphoek is een ideale omgeving om lekker uit te waaien en te onthaasten en een ideale locatie voor watersportliefhebbers. Het dorp Wolphaarsdijk heeft +/- 2100 inwoners. Op het park is alleen recreatieve bewoning toegestaan. 

Woontypes

Op Bungalowpark de Schelphoek treft u verschillende woningtypen. Een groot deel van de woningen werd gebouwd in de jaren '80, een kleiner deel eind jaren '90 en omstreeks 2013 werden er nog enkele woningen aan het park toegevoegd. 

Faciliteiten

Een restaurant met gezellig buitenterras en serre bevindt zich op loopafstand. Onder het nuttigen van een hapje en een drankje kunt u genieten van het prachtige uitzicht over het Veerse Meer. Er is tevens een cafetaria waar u frites, snacks en ijs kunt afhalen.   

Op een aantal kilometer afstand bevindt zich Kanoa. Dit is een grote kanohaven die is ingericht met allerlei buitensport activiteiten zoals kano verhuur, waterfietsen, roeiboten, duiktoren, klimwand, klauter parcours, beachvolleybalveld en handboogschietbaan.

Verder bevindt zich de kern van Wolphaartsdijk op enkele minuten afstand. Goes, met zijn vele faciliteiten ligt op ongeveer 10 autominuten rijden.

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op dit park zijn goede verhuurmogelijkheden. De makelaar geeft u hierop graag toelichting. 

Vraag meer informatie aan