Buitenhof Domburg

Omschrijving

Vijf-sterren-park Buitenhof Domburg is een vakantiebestemming met een grote reputatie. Hier kan men een luxe vakantie beleven. De ligging is perfect: bij het strand en de duingolfbaan, op slechts een paar minuten lopen van de mondaine badplaats Domburg. De verblijven, ruim van opzet en zeer comfortabel ingericht, zijn om van te watertanden: uitsluitend riante landhuizen en elegante villa's waarvan enkele zelfs met privé-sauna en bruisbad. Daarnaast bevindt zich op minder dan 1 km Kuuroord De Parel, waar u heerlijk kunt ontspannen. Wat kunt u zich op vakantie eigenlijk nog meer wensen? De stranden van Domburg hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. 

 

Woontypes

De bebouwing op Buitenhof Domburg bestaat uit verschillende typen woningen. Hoofdzakelijk treft u hier vrijstaande woningen of 2/1-kapwoningen met dan wel een pannendak of een rietgedekte kap. De woningen zijn gebouwd op percelen eigen grond.

Faciliteiten

Domburg was vroeger een bekend kuuroord voor allerlei vorstelijke personen. Die heilzame werking van lucht en licht vormt nu de gezonde basis van Kuur- & Beautycentrum De Parel op het park. Een professioneel team staat daar voor u klaar, voor diverse massages (zoals Hot Stone, REIKI en Shiatsu), die spanningen laten wegvloeien en u weer nieuwe energie geven. Allerlei gezichts- en lichaamsverzorgende schoonheidsbehandelingen. Het speciale saunateam maakt u wegwijs in het bijzondere saunalandschap van De Parel. Ook hier kunt u terecht voor allerlei facilteiten zoals: sauna-cabines, infrarood sauna, bubbelbaden, een buitenbad en een echte saunabar. Voor alle overige faciliteiten geldt hetzelfde: louter topvoorzieningen. Een zwemparadijs (gratis voor gasten), fitnessruimte, tennis- en squashbanen, bowlingbanen, sport-programma's, meerdere restaurants en fietsverhuur. Ook uw kinderen zal het natuurlijk aan niets ontbreken. De verschillende speeltuinen (nu ook een overdekte), een echt Piratenspeelschip en de Koos Kids Club staan daar garant voor.  

Kosten

Een kostenoverzicht (parklasten en gemeentelijke lasten) kunt u op deze site downladen bij "Downloads". 

Verhuur

Op dit park zijn goede verhuurmogelijkheden via Roompot Vakanties. De mogelijkheden lichten wij u graag toe.

Vraag meer informatie aan