Aqua Village

Omschrijving

In 1995 werden op een braakliggend terrein tussen de jachthaven Delta Marina en de landbouwhaven 26 vrijstaande woningen gebouwd. Deze woningen mogen zowel permanent als recreatief worden gebruikt. Tevens werden er drie insteekhavens gegraven die voor elke woning een verbinding vormen met het Veerse Meer.

Elke woning beschikt over een eigen aanlegsteiger waar men een boot van maximaal 7,5 meter kan aanleggen met een diepgang van ca. 1,70 meter. Waterdorp Aqua-Village II neemt vrijwel het gehele terrein ten westen van de Veerdam in beslag. De woningen vormen een eenheid met de jachthaven. Parkeerruimte is voorhanden op het terrein voor Aqua Village. Iedere eigenaar is voor 1/26 deel, in de vorm van een mandeligheid, eigenaar van zowel de insteekhavens als het parkeerterrein. Voor het onderhoud hiervan betaalt men een bijdrage (ca. € 250,00 per jaar) aan de vereniging van eigenaren. De naast de woningen gelegen Veerdam vormt de spil tussen het dorp Kortgene en het Veerse Meer. Hier is zowel permanente als recreatieve bewoning toegestaan.

Woontypes

Op dit park treft u diverse woningtypen. De architectuur van de diverse objecten is op elkaar afgestemd.

Faciliteiten

Aqua Village is geen resort of park. Hier is zowel permanente als recreatieve bewoning toegestaan. Het spreekt dan ook voor zich dat er geen specifieke parkvoorzieningen aanwezig zijn. De kern van Kortgene bevindt zich in de directe omgeving. Hier treft u tal van winkels, restaurants en andere voorzieningen.

Kosten

Vraag een kostenoverzicht bij ons op door een E-mail te sturen naar info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Verhuur

Op dit park zijn zeer goede mogelijkheden voor verhuur via o.a. ZILT Vakanties. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Vraag meer informatie aan