Taxaties

U wilt de marktwaarde weten van uw woning. Een taxatie, een objectieve waardebepaling van uw woning, geeft daar inzicht in. Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie verricht. Ruiterplaat Makelaardij verzorgt de taxatie van uw woning.

Als u een nieuwe woning wilt kopen, uw hypotheek wilt oversluiten, gaat verbouwen of scheiden heeft u veelal een taxatie nodig. De taxateur bepaalt de marktwaarde van uw huis en legt deze vast in een rapportage. 

Onze makelaars zijn gecertificeerd en aangesloten bij de taxatie instituten NWWI en Taxateurs Unie. Onze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van alle geldverstrekkers en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Ruiterplaat Makelaardij verzorgt alle mogelijke taxaties voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

Daarom laat u ons taxeren

Taxatie van uw huidige of nieuwe huis nodig? Ruiterplaat Makelaardij is u graag van dienst met de opmaak van een taxatierapport. 

Wilt u een weten hoeveel een taxatie kost? Vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Geaccepteerd door alle geldverstrekkers
  • Alle woningtypes
  • Gespecialiseerd in recreatief vastgoed
  • Zowel gevalideerde als niet-gevalideerde taxaties
  • Aangesloten bij de NWWI en Taxateurs Unie
Vraag meer informatie aan
Of bel 0113-372474