Aankoopmakelaar

“Het is onze wens dat iedere huizenbezitter met een geweldig goed gevoel kan terugkijken op zijn wooncarrière. Wij geloven dat het juiste woongevoel bijdraagt aan een plezieriger leven.”

Waarom een aankoopmakelaar?

Om een huis te zoeken heeft u tegenwoordig geen makelaar meer nodig. Maar wat als u uw droomhuis heeft gevonden? De verkopend makelaar zal u uiteraard graag van dienst zijn maar behartigt uiteindelijk de belangen van de verkoper. De aankoopmakelaar begeleidt u door het aankoopproces en behartigt daarbij uw belangen.

Ieder zijn vak

Een huis kopen is voor velen geen dagelijkse kost. U dient op vele aspecten te letten. Een onvolledigheid of verkeerde inschatting kan al snel gevolgen hebben. En dan is er nog die roze bril. Wij helpen u om een succesvolle aankoop te realiseren. Wij kijken op rationele wijze naar de woning die u wenst aan te kopen en brengen voor u de sterke en zwakke punten in kaart.

Onze aankoopdienst bestaat o.a. uit:

  • Opname en waardebepaling van uw droomhuis
  • Sterkte/zwakte analyse van uw droomhuis
  • Advisering over eventueel benodigde aanvullende expertises
  • De onderhandeling met de verkoper of zijn makelaar
  • De beoordeling van de koopakte
  • De begeleiding tot na de notaris

Voor recreatiewoningen bekijken wij tevens de verhuurmogelijkheden en maken wij een rendementsanalyse.
Wilt u slechts gebruik maken van enkele stappen die de aankoopdienst u biedt, dan kan dat. Binnen de aankoopdienst is het mogelijk om deeldiensten af te nemen.

Vraag meer informatie aan
Of bel 0113-372474