Spekdam bnr 2
Spekdam bnr 2
Spekdam bnr 2
Spekdam bnr 2
Spekdam bnr 2

Spekdam bnr 2

KORTGENE

unter Vorbehalt verkauft

€ 385.000,- v.o.n.

woonhuis
geschakelde twee onder een kapwoning
Baujahr 2022
Wohnbereich 98 m²
Anzahl der Schlafzimmer 2

Beschreibung

In de nieuwe wijk Stadspolder wordt het nieuwe woonplan met 7 levensloopwoningen ontwikkeld, deze bieden ongekend woonplezier voor wie graag wil genieten van rust en landelijk uitzicht. Een heerlijke plek aan de
rand van Kortgene om te genieten van het levendige stadje Kortgene. Het volledige woonprogramma is op de begane grond aanwezig. De, in totaal 7, woningen hebben een brede plattegrond en tevens is er nog een ruime boven verdieping waardoor er diverse indelingsmogelijkheden zijn. Ook hebben de woningen een zeer diepe zongerichte achtertuin met een aparte buitenberging.

‘’Wonen in een prachtige natuurlijke omgeving met veel mogelijkheden. Een heerlijke avondwandeling door de polder, nog even de eendjes voeren of een drankje drinken in de haven’’

De nieuwe wijk Stadspolder in Kortgene kenmerkt zich door de stijlvolle rieten kap en pannen daken, dit geeft de woningen direct een sfeervolle uitstraling. Een deel van de wijk is reeds gerealiseerd en er wordt derhalve al volop gewoond. Deelproject De Korenbloem bestaat uit een 7-tal geschakelde en energiezuinige levensloopwoningen. De woningen zijn allen ruim opgezet in een fraaie architectuur. Er is sprake van een speels gevelplan en ook zijn er diverse opties mogelijk. Doordat de raampartijen aan de achterzijde van de woningen tot op de grond loopt geeft dat een fraai uitzicht op de achtertuin en het achtergelegen weiland. Aan de voorzijde van de woning is de woonkeuken, deze kunt u geheel naar eigen wens nog invullen. Op de 1e verdieping is een open ruimte welke naar eigen voorkeur valt in te delen. De mogelijkheid bestaat om hier bijvoorbeeld een ruime slaapkamer met badkamer te realiseren. De woning wordt geleverd inclusief sanitair maar exclusief keuken.

De woning wordt verwarmd middels vloerverwarming en een warmtepomp. Op het dak van de woning liggen diverse zonnepanelen. De woningen zijn geplaatst in een ruim opgezette woonstraat met solitaire bomen en voorzien van charmante voortuinen alsook royale achtertuinen, die grenzen aan een weilandje.

Noord-Beveland is in veel opzichten een verrassende ontdekking en ligt te midden van de mooiste natuurgebieden!
Wandelen, watersporten of een dagje poedelen in het ondiepe water van het Veerse Meer.

Graag geven wij toelichting over de exacte locatie, de vrije nummers en overige zaken die bij de aankoop van een woning op De Korenbloem van belang kunnen zijn.

De woningen worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Deze beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Deze presentatie betreft een algemene beschrijving van het plan. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van deze internetpresentatie. De gemelde prijs betreft een vanaf prijs. Voor een volledig en juist beeld van de individuele woningen dient u de brochure door te nemen. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor een afspraak maken.
Weiterlesen

Einzelheiten

Transfer

Preisvorstellung
€ 385.000,- v.o.n. inclusief btw
Status
unter Vorbehalt verkauft
Annahme
nach Vereinbarung

Konstruktion

Residenzart
woonhuis
Anzahl der Etagen
2
Gebäudetyp
Neubauprojekt
Baujahr
2022
Aktuelles Ziel
Wohnraum
Wartung innen
gut
Wartung außen
gut
Isolierung
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Energie

Heizung
Wärmepumpe

Oberflächen und Inhalte

Wohnbereich
98 m²
Externer Speicherplatz
5 m²

Layout

Anzahl der Räume
3
Anzahl der Schlafzimmer
2

Außenraum

Standort
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Lagerraum

Garage
geen garage
Parken
openbaar parkeren, op eigen terrein
Schuppen/Lagerung
Freistehend aus Holz
Weiterlesen

Standort

Weitere Informationen oder eine Besichtigung?

Wollen auch Sie Ihr Haus erfolgreich verkaufen?

Fordern Sie eine kostenlose Wertermittlung an.

+31 (0)113-372474
info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Kostenlose Wertermittlung