Kommendes Angebot
Kommendes Angebot

Bald zum Verkauf

Koopwoning Banjaard Résidence 1

Banjaard Résidence 1

Vrijstaande 6-persoons woning op het park Banjaard Residence, onderaan de duinen! De vrijstaande recreatievilla, type Overduin is gesitueerd in het geliefde vakantiepark Résidence de Banjaard. Dit park ligt aan de voet van de duinen van het Noordzeestrand en op steenworp afstand van het Veerse Meer. De villa is geschikt voor 6 personen en staat op een royaal perceel eigen grond van 581m². Bijzonder aan dit object is de riante tuin die een duinachtige beleving geeft. Er is een inpandige berging, er zijn diverse terrassen en parkeergelegenheid op eigen oprit voor meerdere auto’s. Dit vakantiehuis is goed onderhouden en geïsoleerd. Er zijn veel voorzieningen in en bij het park, zoals duin en zee en de veel parkfaciliteiten, zoals zwembad, animatie, speeltuinen, etc..

Op aanvraag

Koopwoning Oosterscheldelaan 31

Oosterscheldelaan 31

Maison jumelée dans le parc populaire Résidence de Banjaard ! La maison de loisirs pour 4/5 personnes est située sur un beau terrain avec terrasse, pelouse et parking sur place. La situation par rapport à la plage de la mer du Nord et au lac de Veere est parfaite, les deux étant accessibles à pied. Des villes comme Flessingue, Middelburg et Goes sont également accessibles en voiture en une demi-heure. Les routes vers Rotterdam, Bergen op Zoom, etc. sont juste au coin de la rue. Le village le plus proche, Kamperland, propose des services tels qu'un supermarché, une boulangerie, une poissonnerie et divers établissements de restauration.

Op aanvraag

Koopwoning Banjaard Résidence 2

Banjaard Résidence 2

Mooie recreatievilla gelegen in een van de meest populaire straten van Noordzee Résidence De Banjaard! De villa ligt op een royaal perceel eigen grond van 850 m². Wanneer je niet op het strand bent, is het heerlijk vertoeven in eigen tuin waar altijd wel een schaduwplekje of zonnehoekje te vinden is. Het recreatiepark is gelegen tussen de dorpen Vrouwenpolder en Kamperland in. Hier vindt men ook alle benodigde voorzieningen, zoals: een supermarkt, dokter en diverse restaurants.

Op aanvraag

Koopwoning Brouwershoofd 6

Brouwershoofd 6

Entdecken Sie diese geräumige Doppelhaushälfte im beliebten Park Breezand 2!

Vraagprijs: € 599.000,-