Maximastraat, bouwnummer 1

Maximastraat, bouwnummer 1

WISSENKERKE

beschikbaar

€ 525.000,- v.o.n.

woonhuis
vrijstaande woning
Woonoppervlakte 94 m²

Omschrijving

Levensloop wonen op een heerlijk stekje!De rust en ruimte in en rond Wissenkerke doen niet vermoeden dat het de hoofdplaats en het bestuurlijk centrum van de gemeente Noord-Beveland is. Het dorp is centraal gelegen op het eiland en is een ideaal begin- en eindpunt voor prachtige wandelingen en mooie fietstochten. Vanuit hier bereikt u snel het Noordzeestrand en het Veerse Meer.Op de voormalige sportvelden van het dorp wordt de nieuwbouwwijk 'Natuurlijk Wissenkerke' gerealiseerd. Een deel van de wijk is reeds gerealiseerd en er wordt derhalve al volop gewoond. Op de hoek van de Maximastraat en de Wilhelminastraat realiseert onze opdrachtgever een vrijstaande levensloopbestendige woning op een kavel van ca. 480m2.Deze levensloopbestendige woning kan in één bouwlaag of met een verdieping worden aangeboden. Het volledige woonprogramma is op de begane grond aanwezig.Standaard indeling:

Entree met meterkast en WC, 2 slaapkamers, badkamer en riante woonkamer met woonkeuken. De technische ruimte bevindt zich tussen de woonkeuken en de woonkamer.De woning wordt gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Deze beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.Bijzonderheden

Lucht/water warmtepomp

Exclusief Keuken

Houten berging

Kunststof kozijnen

Zeer energiezuinig (BENG)Interesse? vraag de verkoopdocumentatie bij ons op.De in deze presentatie genoemde betreft een algemene beschrijving van het plan. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van deze internetpresentatie. De gemelde prijs betreft een vanaf prijs. Voor een volledig en juist beeld van de individuele woningen dient u de brochure door te nemen. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek. U kunt hiertoe een afspraak maken.


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwperiode
VANAF_2021_TM_2030
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²

Indeling

Aantal kamers
1
Lees meer

Locatie

Meer informatie of bezichtiging aanvragen

Ook je woning succesvol verkopen?

Vraag een gratis waardebepaling aan.

0113-372474
info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Vrijblijvende waardebepaling