't Karreveld

4491 GC Wissenkerke

€ 262.500,- v.o.n.

't Karreveld
't Karreveld
't Karreveld
't Karreveld
+ 5
't Karreveld
't Karreveld
't Karreveld
't Karreveld
't Karreveld
't Karreveld
1 / 7

Omschrijving 't Karreveld

De rust en ruimte in en rond Wissenkerke doen niet vermoeden dat het de hoofdplaats en het bestuurlijk centrum van de gemeente Noord-Beveland is. Het dorp is centraal gelegen op het eiland en is een ideaal begin- en eindpunt voor prachtige wandelingen en mooie fietstochten. Vanuit hier bereikt u snel het Noordzeestrand en het Veerse Meer.

Op de voormalige sportvelden van het dorp wordt de nieuwbouwwijk 'Natuurlijk Wissenkerke' gerealiseerd. Een deel van de wijk is reeds gerealiseerd en er wordt derhalve al volop gewoond. Deelproject 't Karreveld bestaat uit een 6-tal energiezuinige woningen. Het plan bestaat uit 2 blokken van 3-onder-een-kappers en voorziet derhalve in 4 hoekwoningen en 2 tussenwoningen. De woningen zijn allen ruim opgezet in een fraaie architectuur. Er is sprake van een speels gevelplan en ook zijn er diverse opties mogelijk.
Deze woningen worden gasloos uitgevoerd en verwarmd middels een combi-warmtepomp. Ventilatie vindt plaats door middel van een WTW-installatie. We spreken dus van zeer energiezuinige woningen.

De woningen worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Deze beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

De in deze presentatie genoemde betreft een algemene beschrijving van het plan. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van deze internetpresentatie. De gemelde prijs betreft een vanaf prijs. Voor een volledig en juist beeld van de individuele woningen dient u de brochure door te nemen. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek. U kunt hiertoe een afspraak maken.

De prijsrange van deze woningen start va. € 262.500,00 VON tot € 292.500,00 VON. Het kaveloppervlak varieërt van ca. 121m² tot ca. 207m²

Kenmerken

Overdracht
Koopsom
€ 262.500,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
2011-
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Dak
zadeldak
Isolatie
volledig geïsoleerd
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
130 m²
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energielabel
A
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 1 m² en is gelegen op het zuidoosten

Meer informatie

Bezichtiging aanvragen