Pontendam

4484 NV Kortgene

verkocht

Pontendam
1 / 1

Omschrijving Pontendam

Op een prachtige locatie in Zeeland, aan de oever van het Veerse Meer, treft u het unieke project ‘Pontendam’. Dit nieuwbouwproject bestaat uit slechts 5 exclusieve villa’s. De villa’s zijn voorzien van een privé steiger en een garage. De villa’s zijn gelegen naast de fraaie middelgrote full-service Jachthaven Delta Marina Kortgene.

De locatie van Pontendam vraagt om een passend ontwerp. De villa’s worden gerealiseerd met een fraaie houten gevelbekleding en veel glas. De woonkamer wordt aan de Veerse Meerzijde voorzien van een harmonicadeur. Iedere villa heeft een relatie met zowel de voor- als met de achterzijde, hetgeen zorgt
voor een laag terras met aanlegsteiger en ochtendzon aan het Veerse Meer en een dakterras aan de westzijde met zicht op de jachthaven. Vanuit diverse vertrekken heeft u een prachtig 180 graden panorama over het Veerse Meer. De onderlinge afstand tussen de villa’s is zeer gunstig waardoor uw privacy wordt gewaarborgd. Op Pontendam werkt men met een uitzonderlijk bouwconcept dat op een bewuste manier omspringt met de locatie gezien de status van het Veerse Meer als Natura 2000-gebied.
Het bouwsysteem van Pontendam met zijn kwalitatief hoogwaardige materialen zorgt voor een constant en prettig leefklimaat. De villa’s van Pontendam worden optimaal georienteerd en geisoleerd waardoor niet alleen het woongenot wordt vergroot maar ook een belangrijke slag wordt geslagen op het gebied van een autonome woning. Tevens wordt er gebruikgemaakt van zonnepanelen en een warmteterugwinnings systeem. Al deze maatregelen dragen bij aan een zeer energiezuinige woning.

Indeling (meerdere indelingsvarianten mogelijk)
Begane grond:
De riante woonkamer biedt een prachtig uitzicht over het Veerse Meer en uw eigen aanlegsteiger. Via de loopdeur of de harmonicadeur bereikt u uw ruime terras aan de waterkant. Daarnaast bevindt zich het volledige woonprogramma (riante slaapkamer met badkamer) op deze begane grond. Uiteraard ontbreken het toilet en de bijkeuken/berging niet. Een opstelplaats voor de open keuken treft u overigens in de woonkamer.

1e verdieping:
De riante overloop verleent de toegang tot 2 riante slaapkamers en een ruime 2e badkamer. De ruime zithoek kan worden gebruikt als tweede woonkamer (uitzicht op de jachthaven) of worden gebruikt als 4e slaapkamer. Vanuit deze ruimte bereikt u een prachtig dakterras van ca. 22m². Vanuit dit terras is er een fraai uitzicht over de jachthaven.

Garage:
Bij de koop is inbegrepen een nabij gelegen ruime garage van ca. 7m* 3,60 (buitenmaats)

Steiger:
Bij de koop is tevens inbegrepen een steiger om uw boot aan te meren. Voor de steiger is een flinke diepgang waardoor u ook een boot met flinke diepgang kunt aanmeren. Om een steiger in het Veerse Meer te kunnen hebben wordt een huurovereenkomst (perceel oppervlaktewater) afgesloten.

Tuin:
Rondom de woning is een flinke tuin gelegen. Voor dit gedeelte van de koop is er sprake van erfpacht inclusief service voorziening. De makelaar licht dit graag toe.

Algemene data:
Prijzen variëren van € 867.500,- tot € 899.000,-
Prijzen zijn inclusief 21% BTW en/of 6% overdrachtsbelasting, notariskosten van de akte van levering

Kavels variëren van 563 m² (waarvan 134m² eigen grond) tot 623 m² (waarvan 134m² eigen grond)

ZOWEL PERMANENTE ALS RECREATIEVE BEWONING TOEGESTAAN

Meer weten? Vraag de brochure op via ons kantoor of maak met ons een afspraak.

Kenmerken

Overdracht
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Dak
plat dak
Isolatie
volledig geïsoleerd
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
150 m²
Buitenruimte oppervlakte
22 m²
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Energie
Warm water
zonnecollectoren
Buitenruimte
Tuin
tuin rondom

Meer informatie

Bezichtiging aanvragen