De Vrijlanden

4493 KAMPERLAND

€ 79.665,- v.o.n.

De Vrijlanden
De Vrijlanden
De Vrijlanden
De Vrijlanden
+ 8
De Vrijlanden
De Vrijlanden
De Vrijlanden
De Vrijlanden
De Vrijlanden
De Vrijlanden
De Vrijlanden
De Vrijlanden
De Vrijlanden
De Vrijlanden
De Vrijlanden
1 / 12

Omschrijving De Vrijlanden

BOUWKAVELS TE KOOP!

Op 'De Vrijlanden' van Campervelden kunt u wonen zoals u dat wilt. Op deze fraaie locatie aan de rand van Kamperland bieden wij namelijk een 27-tal bouwkavels aan. Deze kavels variëren in grootte van 339m² tot 1208m². De koopsom variëren van € 79.665,00 VON inclusief BTW tot € 320.120,00 VON inclusief BTW. Voor een overzicht van de koopsommen per kavel verwijzen wij u naar de prijslijst die u op onze website kunt downloaden.

De bouwkavels zijn gunstig gelegen. Afhankelijk van welke kavel u kiest kan er per kavel een vrijstaande woning of een half-vrijstaande woning worden gerealiseerd. De kern van Kamperland, met al zijn faciliteiten (supermarkt, scholen, arts, etc.) bevindt zich op loop- dan wel op fietsafstand. Daarnaast bereikt u de oever van het Veerse Meer te voet en het Noordzeestrand te fiets. In de kern van Kamperland is doorgaans permanente bewoning toegestaan.

Hoewel er veel mogelijk is zijn er een aantal voorwaarden waar uw droomhuis moet voldoen. Een aantal van deze voorwaarden vindt u in de beschrijving "Ontdek De Vrijlanden" welke tevens van onze website is te downloaden.

Mocht u interesse hebben in een bouwkavel kunt u uiteraard een afspraak met ons inplannen. Wij nemen graag het stappenplan met u door en bespreken tal van bijkomende punten die van belang zijn bij de aankoop van een kavel en de realisatie van uw droomhuis.

(NB: Omdat het reserveringsoverzicht aan wijzigingen onderhevig is kan de werkelijke status afwijken van de status die op de prijslijst wordt vermeld. Voor een actueel beeld van welke kavels beschikbaar zijn, kunt u uiteraard contact met ons opnemen)

Kenmerken

Overdracht
Koopsom
€ 79.665,- v.o.n. inclusief BTW
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Meer informatie

Bezichtiging aanvragen