Clausstraat bnr. 3

4491 WISSENKERKE

€ 397.000,- v.o.n.

Clausstraat bnr. 3
Clausstraat bnr. 3
Clausstraat bnr. 3
Clausstraat bnr. 3
+ 3
Clausstraat bnr. 3
Clausstraat bnr. 3
Clausstraat bnr. 3
Clausstraat bnr. 3
1 / 5

Omschrijving Clausstraat bnr. 3

In de nieuwe wijk 'Natuurlijk Wissenkerke' laten wij u kennismaken met de 6 levensloopwoningen van nieuwbouwplan Emmahof, Het nieuwe woonplan met 6 levensloopwoningen biedt ongekend woonplezier voor wie graag wil genieten van rust en natuur. Het volledige woonprogramma is op de begane grond aanwezig. De, in totaal 6, woningen hebben een brede plattegrond en tevens is er nog een ruime boven verdieping waardoor er diverse indelingsmogelijkheden zijn. Ook hebben de woningen een zongerichte achtertuin op het westen met een aparte buitenberging. Kavel grootte bouwnummer 3 is ca. 234 m².

De rust en ruimte in en rond Wissenkerke doen niet vermoeden dat het de hoofdplaats en het bestuurlijk centrum van de gemeente Noord-Beveland is. Het dorp is centraal gelegen op het eiland en is een ideaal begin en eindpunt voor prachtige wandelingen en mooie fietstochten. Een heerlijke plek aan de rand van het dorp! De woning van uw toekomst. Fijn wonen voor vandaag, morgen en overmorgen. Natuurlijk dragen we allemaal graag bij aan het verduurzamen van onze leefomgeving. De woning voldoet daarom niet alleen aan uw woonbehoefte maar ook aan de vraag naar verduurzaming in de toekomst.

Deelproject Emmahof bestaat uit een 6-tal geschakelde en energiezuinige levensloopwoningen. De woningen zijn allen ruim opgezet in een fraaie architectuur. Er is sprake van een speels gevelplan en ook zijn er diverse opties mogelijk. Doordat de raampartijen aan de achterzijde van de woningen tot op de grond loopt geeft dat een fraai uitzicht op de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de woonkeuken, deze kunt u geheel naar eigen wens nog invullen. Op de 1e verdieping is een open ruimte welke naar eigen voorkeur valt in te delen. De mogelijkheid bestaat om hier bijvoorbeeld een ruime slaapkamer met badkamer te realiseren. De woning wordt geleverd inclusief sanitair maar exclusief keuken.

De woning wordt verwarmd middels vloerverwarming en een warmtepomp. Op het dak van de woning liggen diverse zonnepanelen. De woningen zijn geplaatst in een ruim opgezette woonstraat met solitaire bomen en voorzien van charmante voortuinen alsook royale achtertuinen.

Noord-Beveland is in veel opzichten een verrassende ontdekking en ligt te midden van de mooiste natuurgebieden!
Wandelen, watersporten of een dagje poedelen in het ondiepe water van het Veerse Meer.

Graag geven wij toelichting over de exacte locatie, de vrije nummers en overige zaken die bij de aankoop van een woning op Emmahof van belang kunnen zijn.

De woningen worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Deze beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Deze presentatie betreft een algemene beschrijving van het plan. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van deze internetpresentatie. De gemelde prijs betreft een vanaf prijs. Voor een volledig en juist beeld van de individuele woningen dient u de brochure door te nemen. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom
€ 397.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en tv kabel
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
98 m²
Indeling
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Energie
Buitenruimte
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Bergruimte
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout

Meer informatie

Bezichtiging aanvragen