Watervillas Kortgene van start

De watervilla's zijn ruim opgezet. Ze bieden ca. 132 m2 woonoppervlakte excl. terrassen. Een standaard villa is o.a. voorzien van een ruime woonkamer, 2 badkamers, 2 slaapkamers en 2 terrassen. Een 3e en 4e slaapkamer zijn eenvoudig te realiseren en is een meerwerk optie. De villa's worden met duurzame en hoogwaardige materialen gebouwd en zijn zeer energiezuinig. Zo zijn er o.a. een warmtepomp, zonnepanelen en zijn er andere energiezuinige voorzieningen.

De villa's zijn uitsluitend bestemd voor recreatief gebruik. Dat wil zeggen dat u de watervilla's kunt aanwenden voor eigen recreatief gebruik, recreatieve verhuur of een combinatie van beide. Indien u de woningen (uitsluitend) gaat aanwenden voor eigen gebruik heeft dit uiteraard consequenties voor het eventueel terugvorderen van de BTW. We praten u hier graag over bij of brengen u desgewenst in contact met specialisten.

De villa's worden gebouwd door het gerenommeerde bedrijf ABC Waterwoningen uit Urk. Dit bedrijf heeft zijn sporen verdiend. De modelvilla is momenteel in aanbouw en desgewenst -via tussenkomst van Ruiterplaat Makelaardij- te bezichtigen in Urk. De villa's zijn gelegen op erfpacht waar u een jaarlijke vergoeding (ca. € 6.000,00) voor bent verschuldigd. Koopsommen beginnen vanaf € 495.000,00 VON excl. BTW.

Wilt u meer weten? Vraag de uitgebreide documentatieset op via info@ruiterplaatmakelaardij.nl