WATERLODGES NAUT # HUURGARANTIE

Een kop koffie aan het water en een tocht over het meer; welkom in Oude-Tonge!

's Ochtends wakker worden, de deuren openslaan en heerlijk genieten met een kop koffie aan de rand van het water. Na een goed ontbijt stapt u vanaf uw eigen aanlegsteiger op uw boot voor een prachtige tocht over de Zeeuwse en Zuid-Hollandse  wateren; dát is het gevoel van Waterlodges Naut!
U bent bij Waterlodges Naut, in het plaatsje Oude-Tonge op het schiereiland Goeree-Overflakkee. De lodges zijn modern, comfortabel en relaxt ingericht en het project is zo gebouwd dat u hier optimaal kunt ontspannen; dit is dé plek om samen met uw gezin en met vrienden te genieten van uw vakanties aan het water.  

Het comfort dat u gewend bent

Waterlodges Naut bestaat uit 32 ruim opgezette kavels. Alle kavels zijn voorzien van een groot terras met een eigen stookplaats en een grote tuin die direct aan het water grenst. Door de grote openslaande deuren worden binnen en buiten één geheel. De hoogwaardige afwerking en het schitterende interieur zorgen ervoor dat u zich heerlijk kunt laten onderdompelen in de luxe die men gewend is in een lodge van Dutchen.

 

Gegarandeerde Huuropbrengst

Kopers van Waterlodges Naut mogen rekenen op een gegarandeerde vergoeding van 5% op jaarbasis voor de duur van 15 jaar. Een goed netto rendement wordt daarmee realistisch en is afhankelijk van een aantal factoren. Onze makelaars informeren u hier graag verder over tijdens een persoonlijk gesprek. De waterlodges worden te koop aangeboden vanaf €329.000,- V.O.N. exclusief BTW. Op de website vindt u meer informatie over de lodges en de omgeving. 

Bij het aankopen van een lodge komt veel kijken. Wij geven u graag toelichting op tal van zaken die bij de aankoop van een Waterlodge van belang kunnen zijn. Dit doen wij graag tijdens een persoonlijk gesprek op een nader af te stemmen locatie of via een live-stream. U bereikt ons via +31 (0)113 372474 of via info@ruiterplaatmakelaardij.nl.