Verkoop in voorbereiding | Domein het Camperveer

Op nog geen 100 meter afstand van de oude Kamperlandse veersteiger aan het Veerse Meer wordt eind dit jaar gestart met het landgoed Domein Het Camperveer. Het landgoed omvat in totaal 8 hectare, waarop 7 appartementen en 15 recreatiewoningen worden gebouwd. Er is bewust gekozen voor de Engelse stijl, omdat daarin natuur en gevoel centraal staan. Dit leidt tot een landschap met een grote asymmetrische waterpartij en een ruime diversiteit aan bomen en planten. De stijl vindt zijn oorsprong in De Romantiek, begin 19de eeuw. Het statige appartementengebouw aan het eind van de grote waterpartij is hierop geïnspireerd.

Bouwen aan een toekomstig monument

Historische plek

Domein het Camperveer ligt op een historische plek. In 1853, enkele jaren nadat de Onrustpolder werd drooggelegd, werd door de provincie de Kamperlandse Veerdam aangelegd. Dit werd nu de verbindingsplaats met Veere. Voordat de polder werd aangelegd, bestond het gebied uit slikken, waar men soms nog een hele tijd doorheen moest waden, voordat men aan het vaste land kwam. Dit blijkt uit het dagboek van de bekende negentiende eeuwse schrijver Jacob van Lennep, die in 1823 met zijn vriend Dirk van Hogendorp een wandeling over Noord-Beveland maakte: ''Een klein schuitje bracht ons niet aan wal, maar aan 't slik: want van de plaats waar wij aankwamen moesten we nog een half uur door water of moeras, waar wij tot de schenen inzakten...''

Over de woningen

Op het landgoed worden 7 appartementen en 15 vrijstaande woningen gebouwd. De architectuur van het appartementengebouw is 19de eeuws. De woningen zijn van moderne architectuur. waarbij het contact met de natuur voorop staat. U heeft de mogelijkheid uit 2 type woningen, waarvan bij type Keats uit 2 verschillende daken.

Meer informatie

Momenteel is dit project in voorbereiding en starten we binnenkort met de verkoop. Als eerste op de hoogte blijven van dit project? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0113-372474 of info@ruiterplaatmakelaardij

Nieuws artikel
PONTENDAM | KORTGENE

Binnenkort starten wij met de verkoop van 5 exclusieve villa's. De villa's zijn gelegen op de eerste rij en hebben een prachtig uitzicht over het Veerse Meer.

Lees meer
Nieuws artikel
Project Veerweg

Aan de populaire Kamperlandse Veerweg worden een 4-tal rijwoningen gerealiseerd en een tweetal hoekwoningen gerealiseerd.

Lees meer
Nieuws artikel
Project De Groote Duynen

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan Project De Groote Duinen. Inmiddels werden de 1e twee fasen (De Waterlijn en de Zandbank opgeleverd). Recent werd gestart met de verkoop van een deel van Fase 3 (Duinvallei). En met succes. De bouw van deze fase start omstreeks het eerste kwartaal van 2018. De laatste verkoopfase van De Groote Duynen wordt in 2018 opgestart.

Lees meer
Nieuws artikel
Even binnenkijken bij D'Ouwe Haven

Deze schitterende appartementen met uitzicht over water en de weidse polder zijn recent opgeleverd. Ze voldoen aan de meest recente eisen voor bewoning en beschikken over ruime balkons om van het panoramische uitzicht te genieten en lekker in de zon te zitten.

Lees meer
Nieuws artikel
Verkoop in voorbereiding | Domein het Camperveer

Op nog geen 100 meter afstand van de oude Kamperlandse veersteiger aan het Veerse Meer wordt eind dit jaar gestart met het landgoed Domein Het Camperveer. Het landgoed omvat in totaal 8 hectare, waarop 7 appartementen en 15 recreatiewoningen worden gebouwd.

Lees meer
Nieuws artikel
Zo breng je de Parijse stijl in huis

De stad van de liefde. De stad van elegant geklede dames en heren. En de stad van de brocante en antiekmarkten vol met unieke vondsten om je huis in Parijse stijl te brengen. Toch kun je je huis ook een Franse boost geven zonder de grens over te gaan. Vijf tips.

Lees meer