Project Veerweg

De woningen zijn rustig en strategisch gelegen. Vele faciliteiten (winkels, arts, scholen, etc.) bevinden zich op loopafstand. Daarnaast bevinden zich het Noordzeestrand en het Veerse Meer zich op korte afstand. Dit maakt de woningen ook zeer geschikt om in gebruik te worden genomen als tweede huis (Deeltijd Wonen).

Bent u benieuwd welke woningen nog te koop staan? Neem contact met ons op via info@ruiterplaatmakelaardij óf bel ons kantoor: 0113-372474.

Nieuws artikel
PONTENDAM | KORTGENE

Binnenkort starten wij met de verkoop van 5 exclusieve villa's. De villa's zijn gelegen op de eerste rij en hebben een prachtig uitzicht over het Veerse Meer.

Lees meer
Nieuws artikel
Project Veerweg

Aan de populaire Kamperlandse Veerweg worden een 4-tal rijwoningen gerealiseerd en een tweetal hoekwoningen gerealiseerd.

Lees meer
Nieuws artikel
Project De Groote Duynen

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan Project De Groote Duinen. Inmiddels werden de 1e twee fasen (De Waterlijn en de Zandbank opgeleverd). Recent werd gestart met de verkoop van een deel van Fase 3 (Duinvallei). En met succes. De bouw van deze fase start omstreeks het eerste kwartaal van 2018. De laatste verkoopfase van De Groote Duynen wordt in 2018 opgestart.

Lees meer
Nieuws artikel
Even binnenkijken bij D'Ouwe Haven

Deze schitterende appartementen met uitzicht over water en de weidse polder zijn recent opgeleverd. Ze voldoen aan de meest recente eisen voor bewoning en beschikken over ruime balkons om van het panoramische uitzicht te genieten en lekker in de zon te zitten.

Lees meer
Nieuws artikel
Verkoop in voorbereiding | Domein het Camperveer

Op nog geen 100 meter afstand van de oude Kamperlandse veersteiger aan het Veerse Meer wordt eind dit jaar gestart met het landgoed Domein Het Camperveer. Het landgoed omvat in totaal 8 hectare, waarop 7 appartementen en 15 recreatiewoningen worden gebouwd.

Lees meer
Nieuws artikel
Zo breng je de Parijse stijl in huis

De stad van de liefde. De stad van elegant geklede dames en heren. En de stad van de brocante en antiekmarkten vol met unieke vondsten om je huis in Parijse stijl te brengen. Toch kun je je huis ook een Franse boost geven zonder de grens over te gaan. Vijf tips.

Lees meer