Project De Zes Meesters te Wissenkerke

De wijk kent een grote diversiteit. Zo worden tussen- en hoekwoningen, 2/1-kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Deelprojecten als Ruiten 15, Ruiten 5, Karreveld werden reeds uitverkocht en zijn gerealiseerd of in aanbouw. Op het programma staan nog een aantal deelprojecten zoals De Zes Meesters, Emmahof en uiteraard nog een aantal mogelijkheden voor vrijstaande woningen. 

Deelproject 'De Zes Meesters' bestaat uit een 6-tal energiezuinige woningen. Het plan bestaat uit 1 blok van zes woningen met twee hoekwoningen en 4 tussenwoningen De woningen zijn allen ruim opgezet in een fraaie architectuur. Er is sprake van een speels gevelplan en ook zijn er diverse opties mogelijk. Deze woningen worden gas-loos uitgevoerd en verwarmd middels een combi-warmtepomp. De zonnepanelen maken het geheel compleet.

De woningen worden gebouwd onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Deze beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.