OPEN DAGEN MOLSTRAAT 22 KATS

Pal achter de Jachthaven van Kats, direct aan de dijk die de Oosterschelde van deze prachtige locatie scheidt, treft u deze TOP-locatie. In de jaren 30 werden de bestaande opstallen gerealiseerd welke aandacht behoeven. Evengoed is dit een unieke kans om een droomhuis te realiseren.

 

De opstallen staan op 2900 m2 eigen grond met de bestemming wonen. Zowel permanent als recreatief gebruik is toegestaan. Het huis heeft een inhoud van ca. 390 m2. De schuur met aangebouwde garage biedt resp. 80 en 34 m2 vloeroppervlakte. Beide opstallen bevinden zich in een matige tot slechte staat van onderhoud. Renovatie en/of wederopbouw is derhalve noodzakelijk.

 

Indeling huis

Begane Grond: Entree, voor-, achter- en tussenkamer, keuken en toiletruimte.

1e Verdieping: overloop en 4 slaapkamers/

 

Schuur/garage: De schuur van ca. 80m2 is voorzien van een aangebouwde garage ca. 34m2.

 

Daarnaast staat er nog een sloopwaardig opstal op het terrein.

 

De verkoop zal geschieden middels een inschrijvingsprocedure in samenwerking met de notaris. Uw inschrijving dient te worden ingediend voor 21 juli 2018 bij notaris Sauer en Oonk Notarissen mr. Sturkenboom te Vlissingen.

Op zaterdag 23 juni en op zaterdag 7 juli is er gelegenheid om de opstallen te komen bezichtigen. Wij ontvangen u dan graag tussen 11:00 uur en 13:00 uur op de locatie.

 

Heeft u interesse in deze prachtige locatie? Meldt u aan voor de open dagen.