Modelwoning DE GROOTE DUYNEN te koop

Op één woning na zijn alle eenheden van het plan verkocht. De woning die nog niet te koop werd aangeboden en derhalve nog niet is verkocht betreft de modelwoning van het plan. De modelwoning is een 8-persoonswoning die reeds volledig is ingericht. Langs deze weg melden wij u dat wij deze woning gaan verkopen.

Gelet de vele reacties uit het verleden is er voor gekozen om deze verkoop middels een inschrijving te laten geschieden. Langs deze weg willen wij u graag uitnodigen voor (één van de) de Open Huizen. Wij organiseren deze Open Huizen op:

  • Zaterdag 16 maart 2019 van 13:00 uur tot 15:00 uur
  • Vrijdag 22 maart 2019 van 13:00 uur tot 15:00 uur

Mocht u de Open Huizen willen bezoeken, laat het ons dan weten. U ontvangt dan vooraf een uitgebreide prospectus over de van toepassing zijnde inschrijving. De vraagprijs van de modelwoning bedraagt € 600.000,00 V.O.N. Bij deze prijs zijn inbegrepen:

  • Notariskosten voor de akte van levering
  • Omzetbelasting (21% BTW)
  • De in de woning aanwezig zijnde inventaris (Koopsom bedraagt € 42267,72 incl. BTW). Het is verplicht de inventaris in zijn geheel over te nemen.

Voor de goede orde melden wij u dat de modelwoning reeds gebouwd is en zal worden geleverd in de staat waarin hij zich thans bevindt. Meer-/minderwerken en andere keuzemogelijkheden in de verkoopdocumentatie zijn niet meer mogelijk.

Mocht u vragen hebben, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.