Havenzicht Kortgene

Aan de fraaie Jachthaven van Kortgene worden 22 kwalitatief hoogwaardige, duurzame en luxe koopappartementen gerealiseerd. De appartementen worden verdeeld over 4 lagen en hebben allen uitzicht op het water. De verkoop zal op korte termijn van start gaan.

De energiezuinige appartementen, variërend van ca. 81 m2 tot ca. 137 m2 gebruiksoppervlakte, kennen een hoogwaardige afwerking, zonnige ligging en lage maandelijkse energiekosten door de diverse duurzame toepassingen. Het kleinste appartement type is type 1 van ca. 81 m2. Van dit type is een variant a en b beschikbaar. Variant 1a betreft de appartementen op de begane grond en die hebben een eigen terras afgeschermd met een haag. Het type 1b is hetzelfde appartement alleen beschikt deze niet over een terras maar een balkon; dit appartementstype is gelegen op de verdiepingen. Type 2 is het grootste appartement van ca. 137 m2, van dit type is één appartement beschikbaar en het bevindt zich op de bovenste verdieping. Het type 3 zit qua formaat tussen type 1 en 2 in en beschikt over een oppervlakte van ca. 104 m2. Uiteraard is er een lift aanwezig en is ieder appartement voorzien van een eigen berging.

Wat betreft de bewoningsmogelijkheden kent het project weinig beperkingen. De appartementen mogen worden aangewend voor permanente bewoning, deeltijd bewoning en recreatieve bewoning als dan niet in combinatie met recreatieve verhuur. Uiteraard gelden er voor recreatieve verhuur bepalingen die wij met u door zullen nemen.

Interesse? laat het ons weten via info@ruiterplaatmakelaardij.nl of via 0113-372474. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het verkoopmateriaal. Wij sturen een informatiepakket zodra gereed.