Huis verkopen

“Wij willen dat woningen op de juiste wijze worden gepresenteerd bij de juiste doelgroep. Dit brengt de juiste partijen bij elkaar.”

Waarom zou ik via Ruiterplaat Makelaardij mijn huis verkopen?

Welke woning u ook wilt verkopen, via Ruiterplaat Makelaardij bent u ervan verzekerd dat uw woning op een op maat gesneden professionele wijze wordt gepresenteerd aan een grote (internationale) groep potentiële kopers. Uiteraard wordt uw woning op meerdere websites (waaronder funda.nl en ruiterplaatmakelaardij.nl) geplaatst en we doen meer. Zowel voor als tijdens de online-presentatie wordt uw woning additioneel door ons gepresenteerd binnen onze lokale, internationale en sociale netwerken. Dit verklaart waarom sommigen huizen al zijn verkocht voordat ze online staan.

Wij voeren uit en u bepaalt
Nadat we alle relevante punten die voor uw woning van toepassing zijn, hebben doorgenomen, gaan wij voor u aan de slag. Dit betekent dat wij het volledige verkoopproces voor u uitvoeren. Naast de presentatie en promotie verzorgen wij onder andere de bezichtigingen, de onderhandelingen, de vervaardiging van de juiste contractstukken (waaronder de koopakte) en de begeleiding tot na de notaris. Uiteraard bent u te allen tijde degene die bepaalt.

Wij staan bij elke vraag voor u klaar
De vragen die tijdens het verkoopproces bij u rijzen, worden vakkundig opgepakt. U kunt daarbij vertrouwen op de ruime kennis en ervaring die ons kantoor u ter beschikking stelt. Ons kantoor is 6 dagen in de week geopend en vaak is er buiten kantoortijden een van onze medewerkers bereikbaar om u te helpen.

Hoe u opdrachtgever wordt van Ruiterplaat Makelaardij?

 • U nodigt ons uit voor een informatief gesprek
  Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Wij bespreken de mogelijke vraag- en opbrengstprijs, nemen het mediaplan met u door en adviseren u een op maat gesneden verkoopstrategie. Woont u veraf? Geen probleem, bovenstaand gesprek kan ook telefonisch plaatsvinden. De opname van uw woning stemmen we uiteraard goed met u af.
 • U ontvangt van ons de offerte
  Tijdens stap 1 worden de voorwaarden en de tarieven uiteraard uitvoerig met u besproken. Ons voorstel wordt door middel van de offerte bevestigd.
 • U geeft ons de opdracht
  Zodra u akkoord bent worden de afspraken vastgelegd, de details doorgenomen en het presentatietraject opgestart. Uiteraard ontvangt u van ons duidelijke uitleg over de stappen.

Vertrouwd verkopen via Ruiterplaat Makelaardij

 • Gespecialiseerd in Zeeuws (recreatief) vastgoed
 • Ruim 25 jaar een goede reputatie
 • Groot (internationaal) netwerk met potentiële kopers
 • Legio mogelijkheden en tools
 • Aangesloten bij de NVM
 • Realistische tarieven

Wat klanten over ons zeggen

Na ons eerste contact met Michel waren we direct overtuigd van de vakkundigheid van Ruiterplaat Makelaardij. Ze zijn persoonlijk en betrokken en werken met korte lijnen. Mede door hun grote bestand van woningzoekers en actieve promotie was ons huis binnen 3 weken verkocht!

Yolande Verloop, Oosterscheldestraat 4 Wissenkerke

Bij Ruiterplaat Makelaardij krijg je 100% inzet van alle medewerkers. Dit heeft zeker bijgedragen aan de zeer snelle verkoop van ons huis. Wij hebben de medewerkers ervaren als zeer klantgericht en betrokken. Ze werken snel, zorgvuldig en houden je goed op de hoogte als klant. Het was een heel prettige samenwerking.

Fam van Alphen, Haagland 32 Vlissingen
Vraag meer informatie aan
Of bel 0113-372474