Qualis Zeeland

“Wij zien graag dat uw exclusieve woning bij de juiste potentiële kopers wordt gepresenteerd. Omdat die zich buiten Zeeland kunnen bevinden, willen wij dat uw woning ook bij hen, die niet in Zeeland wonen, wordt gepresenteerd. Zelfs als zij slechts latent zoekende zijn.”

De doelgroep voor uw huis in het topsegment heeft haar woonwensen vaak al op orde. De één zoekt actief op het internet en/of heeft zijn of haar woonwensen bij de makelaar kenbaar gemaakt. De ander zoekt niet naar een nieuwe woning, maar staat in veel gevallen open voor een volgende stap in de wooncarrière. Deze potentiële kopers volgen dan ook niet actief het woningaanbod op internet. Qualis Zeeland brengt uw woning onder de aandacht bij beide kopers doelgroepen.

Qualis is een samenwerkingsverband van diverse NVM makelaars in Nederland. Deze makelaars zijn geselecteerd op hun goede reputatie en sterke marktpositie in het hogere segment. De Qualis NVM Makelaars maken, naast de gebruikelijke presentatiekanalen, gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling. Door deze krachtenbundeling maakt u als opdrachtgever gebruik van het netwerk van alle Qualis NVM Makelaars. Een onmisbaar onderdeel van de verkoopstrategie: komt men het nieuws niet halen, dan zullen we het moeten brengen!

Overweegt u de verkoop van uw woning of heeft u weinig succes met de verkoop van uw woning in het hogere segment? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vraag meer informatie aan
Of bel 0113-372474

Voordelen Qualis

  • Specialisten in het hogere segment
  • Additionele landelijke gezamenlijke verkoopstrategie
  • Optimale presentatie van uw woning in eigen Qualis media
  • Relatiebestanden en expertise van alle Qualis makelaars
  • Aandacht van de latente doelgroep
  • Internationale vermarkting mogelijk

Qualis NVM Makelaars is met ruim 45 NVM-kantoren succesvol in heel Nederland, dankzij onder andere een gerichte inzet van Qualis Magazine, Qualis Gallery, de Qualis-pagina’s in De Telegraaf, op Qualis.nl en via het landelijk verspreide Qualis-netwerk.