Exclusief Wonen

“Wij zien graag dat uw exclusieve woning bij de juiste potentiële kopers wordt gepresenteerd. Omdat die zich buiten Zeeland kunnen bevinden, willen wij dat uw woning ook bij hen, die niet in Zeeland wonen, wordt gepresenteerd. Zelfs als zij slechts latent zoekende zijn.”

De doelgroep voor uw huis in het topsegment heeft haar woonwensen vaak al op orde. De één zoekt actief op het internet en/of heeft zijn of haar woonwensen bij de makelaar kenbaar gemaakt. De ander zoekt niet naar een nieuwe woning, maar staat in veel gevallen open voor een volgende stap in de wooncarrière. Deze potentiële kopers volgen dan ook niet actief het woningaanbod op internet. Ruiterplaat Makelaardij brengt uw woning onder de aandacht bij beide kopers doelgroepen.

Ruiterplaat Makelaardij heeft een goede reputatie en sterke marktpositie in het hogere segment. Onze makelaars maken voor u graag een plan op maat.

Overweegt u de verkoop van uw woning of heeft u weinig succes met de verkoop van uw woning in het hogere segment? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vraag meer informatie aan
Of bel 0113-372474