Binnenkort in de verkoop: Luxe Villa in Kamperland

Binnenkort in de verkoop: Luxe Villa in Kamperland

Binnenkort starten we met de verkoop van deze schitterende vrijstaande villa, gelegen aan de Felixkade in Kamperland. Deze unieke woning is gelegen aan een zijarm van het schilderachtige Veerse Meer en biedt alles wat u zoekt in een droomhuis. Met een eigen aanlegsteiger direct aan het Veerse Meer kunt u genieten van het waterleven op elk moment dat u dat wenst. Genieten kan hier permanent of recreatief. Beide vormen van bewoning zijn toegestaan.

Deze prachtige en luxe woning is gebouwd met een scherp oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Dat is meteen duidelijk zodra u binnenstapt. Hoogwaardige materialen zijn gebruikt om een oase van rust en comfort te creëren, terwijl de villa volledig gasvrij en energiezuinig is om bij te dragen aan een groenere toekomst.

De belangrijkste kenmerken van deze villa zijn een luxe en open leefruimte, praktische en functionele ruimtes, comfortabel wonen, er is een buitenparadijs direct aan het water en de woning is volledig energiezuinig.

Deze woning biedt een unieke combinatie van bestemmingsdoeleinden. De woning mag zowel permanent als recreatief bewoond worden. Ook is er de mogelijkheid om de woning te verhuren of een combinatie hiervan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bekijk hieronder de video over de woning of klik hier om hem via YouTube te bekijken. 

Terug naar overzicht