Exklusiv

Stroodorp 37

KAMPERLAND

verkocht

woonhuis
vrijstaande woning
Baujahr 1936
Wohnbereich 272 m²

Beschreibung

Zowel recreatieve als permanente woonbestemming!
Op een prachtige locatie, nabij het Veerse Meer en het idyllische Stroodorp (Kamperland), vindt u deze woonboerderij. De woning en de bijgebouwen bieden prachtige vergezichten en het geheel is ondanks de solitaire ligging eenvoudig te bereiken. Alle voorzieningen, zoals: winkels, scholen, de A58, etc. zijn in de buurt.

De woonboerderij werd begin vorige eeuw gerealiseerd en later gemoderniseerd. Zo heeft er ca. 20 jaar geleden een flinke verbouwing plaatsgevonden en ook in 2019 is het object op diverse punten aangepakt. In de laatste renovatieronde werden de oorspronkelijke landbouwschuur en het wagenhuis volledig aangepakt. In de landbouwschuur is een prachtige schuurwoning gerealiseerd en het wagenhuis werd omgebouwd tot appartement, berging en carport. Bij de verbouwing hebben diverse oude elementen een nieuwe functie gekregen, zodat een unieke sfeer is ontstaan. De schuur en het appartement hebben zeer goede verhuurmogelijkheden.

Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid. Naast de landbouwschuur is er een tennisbaan aanwezig. Het appartement heeft een eigen tuin.

Algemeen
Hoofdwoning (37)
Woonoppervlakte ca. 272 m2
5 slaapkamers
2 badkamers
Werkkamer
Riante woonkamer
Woonkeuken

Voormalige landbouwschuur (37a)
GO ca. 219m2
2 slaapkamers
Loft achtige woonruimte
Badkamer


Voormalige wagenschuur (37b)
Berging ca. 12 m2
Appartement/Studio ca. 27m2
Keuken + Badkamer
Carport

In totaliteit biedt het object 8 slaapkamers en 4 badkamers. Daarnaast is er nog een buitenkeuken aanwezig in de sfeervolle tuinkamer.

Indeling Woning (37)
Entree met garderobe en WC. In de ruime hal krijgt u toegang tot de wijnkelder. Vanuit de hal bereikt u tevens de woonkeuken (voorzien van apparatuur) en de werkkamer. De werkkamer is voorzien van een fraaie haard en loopt over in een riante woonkamer. Naast de woonkamer treft u een tweede entree/verbindingsruimte die de woonkamer scheidt van de bijkeuken, slaapkamer, badkamer en inloopkast.

1e verdieping
Overloop met 4 slaapkamers, WC en badkamer (douche en wastafel).

Voormalige landbouwschuur (37a)
Deze ruimte werd volledig aangepast en biedt een praktische inpandige wasruimte en berging. Het grootste gedeelte van het opstal is in gebruik als vakantiewoning. Het geheel ademt de sfeer van een schuurwoning en biedt door de toepassing van open ruimten en ruwe materialen een ongekend prettige leefsfeer.
Indeling
Wasruimte en berging. Entree met trapopgang en toegang tot de loft-achtige woonkamer met o.a. luxe open keuken en bar. Verder is er een praktische inpandige gereedschapsschuur. Op de verdieping treffen we 2 riante slaapkamers en een complete badkamer. Meer slaapkamers zijn mogelijk.

Voormalig Wagenhuis (37b)
Ook deze ruimte werd volledig aangepakt. Door de verbouwing is een separate schuur ontstaan en een dubbele carport. Het appartement/studio is o.a. voorzien van een badkamer en keuken.

Huidige gebruik
Naast bewoning worden de woningen/gastenverblijven in de voormalige landbouwschuur en wagenschuur recreatief verhuurd. Het spreekt voor zich dat dit een interessante aangelegenheid is. De verkoper gaat ervan uit dat u de exploitatie van deze woningen voorzet. Indien u dit niet wenst vraag dan om toelichting. Dit kan namelijk effect hebben op de hoogte van de koopsom.
Weiterlesen

Einzelheiten

Transfer

Status
verkauft
Annahme
nach Vereinbarung

Konstruktion

Residenzart
woonhuis
Gebäudetyp
bestehende Immobilie
Baujahr
1936
Aktuelles Ziel
Wohnraum
Wartung innen
gut
Wartung außen
gut
Dienstleistungen
TV-Kabel

Energie

Energielabel
G
Heizung
cv ketel, open haard, houtkachel
Heißes Wasser
cv ketel

Oberflächen und Inhalte

Wohnbereich
272 m²
Externer Speicherplatz
12 m²
Außenraum
25 m²

Layout

Außenraum

Standort
in einer bewaldeten Gegend
Garten
Garten rund ums Haus

Lagerraum

Garage
Carport
Parken
op eigen terrein
Schuppen/Lagerung
im Haus befindlich
Weiterlesen

Media

Standort

Weitere Informationen oder eine Besichtigung?

Wollen auch Sie Ihr Haus erfolgreich verkaufen?

Fordern Sie eine kostenlose Wertermittlung an.

+31 (0)113-372474
info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Kostenlose Wertermittlung