Bouwnummer 6
Bouwnummer 6
Bouwnummer 6
Bouwnummer 6
Bouwnummer 6
Bouwnummer 6
Bouwnummer 6
Bouwnummer 6
Bouwnummer 6
Bouwnummer 6
Exklusiv

Bouwnummer 6

KAMPERLAND

verkocht

woonhuis
vrijstaande woning
Baujahr 2019
Wohnbereich 108 m²
Anzahl der Schlafzimmer 4

Beschreibung

Het goede leven begint aan de Felixkade. Luxe villa’s in Kamperland direct aan het Veerse Meer. Waar uw voortuin aan het water grenst. En waar achter de dijk de polders zich uitstrekken tot aan de horizon.

Architecten Alliantie uit Goes ontwierp een aantal verschillende basistypes woningen. Elegant maar toch robuust, luxe en zeer energiezuinig. Van klein naar groot. U kiest uw favoriete ontwerp en bepaalt zelf de indeling. Zo creëert u uw eigen droomhuis.

Het plan telt in totaal 28 woningen. Allen liggen aan een insteekhaven en hebben daardoor ieder een privésteiger. Ideaal voor visboot, zeilboot of surfplank. Felixkade is zorgeloos wonen en recreëren tegelijk. Dit geluk is nu binnen handbereik.
Naast de directe ligging aan het Veerse Meer bevinden zich de dorpskern van Kamperland (met zijn vele voorzieningen), het Noordzeestrand en het natuurschoon van De Schotsman zich op zeer korte afstand. De Felixkade vormt een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar grotere steden als Middelburg, Goes, Vlissingen, Zierikzee en Antwerpen. Hier heeft u de vrijheid om te kiezen voor de stad of om de natuur in te trekken.

De prijzen van De Felixkade zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Het plan telt 28 kavels (diversen zijn inmiddels verkocht) en 11 verschillende woningtypes. Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. Globaal variëren de prijzen vanaf € 699.500,00 incl. BTW v.o.n. De kavelgrootte (eigen grond) varieert van circa 654m2 tot circa 794m2). De inhoud varieert van 420 m3 tot 1096 m3.

De prijs van dit bouwnummer betreft een vanaf-prijs voor dit kavelnummer.
Weiterlesen

Einzelheiten

Transfer

Status
verkauft
Annahme

Konstruktion

Residenzart
woonhuis
Gebäudetyp
Neubauprojekt
Baujahr
2019
Erholungshaus
ja
„Ständige Behausung“
toegestaan
Wartung innen
ausgezeichnet
Wartung außen
ausgezeichnet

Energie

Oberflächen und Inhalte

Wohnbereich
108 m²

Layout

Anzahl der Räume
5
Anzahl der Schlafzimmer
4

Außenraum

Standort
aan water, aan vaarwater
Weiterlesen

Standort

Weitere Informationen oder eine Besichtigung?

Wollen auch Sie Ihr Haus erfolgreich verkaufen?

Fordern Sie eine kostenlose Wertermittlung an.

+31 (0)113-372474
info@ruiterplaatmakelaardij.nl

Kostenlose Wertermittlung